Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KOSTORETKELLE JYVÄSKYLÄÄN - OTTELUENNAKKO DIAMONDS - FOSU - 19.12.2015

FoSu matkustaa jälleen Jyväskylään. Edessä on vuoden viimeinen peli ja alla taukoa peleistä. Lähtökohta on haasteellinen, mutta kauden avauksessa kärsitty tappio Diamondsille nostaa revanssihenkeä sen verran, että FoSu syttyy varmasti taisteluun ennen kuin siirrytään Joulun viettoon.


HYVÄ ALKUKAUSI

11 peliä ja ainoastaan kaksi tappiota. Se on kova suoritus. "Hyvin mennyt alkukausi luo myös hyvän pohjan toiselle puolikkaalle, jatketaan vaan samaa tekemistä ja parannetaan vielä, niin eiköhän pelit jatku vielä pitkään keväälle." Sanoo Ville Salomäki hyvillä fiiliksillä. FoSu on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, kaksi pistettä johtavaa Soittorasiaa perässä. Se on tehnyt toiseksi eniten maaleja Sisä-Suomen lohkossa. Ja SALAMA-ketju, Lintula-Laukkanen-Salomäki, löytyy kokonaisuudessaan pistepörssistä kymmenen joukosta.

Pelejä on ollut tässä harvakseltaan. Tuntuuko se pelaamisessa? "Oma mielipide on se, että kyllä se vaikuttaa, vaikka ei periaatteessa saisi. Kolmen viikon tauko, siihen yksi ottelu ja sen jälkeen taas taukoa... Olisi se parempi, että tämän vuoden viimeiset ottelut olisi pelattu normaalilla ottelutahdilla." Kritisoi Salomäki otteluohjelmaa. Mutta hän löytää tästä myös haasteen joukkueelle. "Nyt katsotaan meidän henkistä kanttia, että pystytään asennoitumaan otteluun kunnolla ja pelattua sillä tasolla että saadaan raavittua pisteet omaan taskuun."


REVANSSIA HAKEMAAN

Salomäen mukaan ilmassa on revanssihenkeä kun joukkue matkustaa Jyväskylään. "Lähdetään kostoretkelle, meinaan kyllä se ensimmäisen ottelun tappio jäi pahasti kaivelemaan, kun kyseessä oli sarja-avaus kotona ja kaverin voittomaali taisi pomppia omista pelaajista lopulta sisään." Salomäen mukaan luvassa on jälleen tiukka kamppailu pisteistä. Sitten onkin aika lähteä hetkeksi lataamaan akkuja.

Joonas Valjakka Diamondsista sanoo, että edessä on kauan odotettu ottelu. "Hyvä haaste meille luvassa. Toki ollaan yksi joukkueista joka on pystynyt Forssan pojat kukistamaan ja tämä varmasti tuo varsinkin vieraille extra latauksen peliin. Näistä hyvälaatuisista peleistähän meidän ukit tykkäävät ja kotipeli on aina kotipeli." Vaikka tässä on tulossa kohta taukoa, niin se ei huolestuta Valjakkaa. "Tosiaan pitkään odotettu matsi edessä. Nautitaan sunnuntaina pelistä ja sitten Joulun pyhistä tämän jälkeen."


DIAMONDSILLA MYÖS HYVÄ ALKUKAUSI

Diamonds on sarjataulukossa sijalla 4. Viisi pistettä FoSun perässä. Se on myös onnistunut kiitettävästi maalinteossa, sillä joukkue on tehnyt neljänneksi eniten maaleja.

"Syyskausi ollut positiivinen. Muutama poikkeus toki löytyy, mutta pääasiassa saatu tietty joukkuepelaaminen kuosiin ja maalivahtipeli ollut tällä kaudella vahvaa. Tämä tuo toki tällöin myös puolustuspeliin tiettyä varmuutta. Tietysti parantamisen varaa on aina. Joukkueessa vallitsee hyvä henki tällä hetkellä ja vaikka rosteri elää aikalailla pelistä toiseen on iskukyky pystytty säilyttämään. Syyskauden onnistujana mainittava vielä erikseen Kaale Nieminen." Näin kiteyttää Valjakka Diamondsin alkukauden kokonaisuudessaan.


Diamons - FoSu sunnuntaina 20. päivä. Ottelu alkaa jo kello 13.00. FoSuLIVE kertoo kaiken! Hyppää mukaan


<< Edellinen
15.12.2015 B-pojille tasapeli
Seuraava >>
19.12.2015 Tuplanollat 60 minuuttia liian aikaisin joululomalle
Tänään: 26.04.2018 03:08 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255236