Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

USKO, USKO JA USKO - OTTELURAPORTTI FBC DUX – FOSU - 29.11.2015

FoSu haki pisteet Forssaan 6-7 voitolla FBC Duxin vieraana. FoSu oli melkein koko ottelun takaa-ajoasemassa, mutta junan kulku ei yskähdellyt vaan puksutti eteenpäin sitkeästi. Dux tarjosi tiukan vastuksen, mutta lopulta FoSun työnteko palkittiin kahdella sarjapisteellä. Muuan Kalle Laukkanen teki ottelussa hattutempun.

ENSIMMÄINEN ERÄ TOTUTTELUA

FoSu joutui heti ottelun alussa takaa-ajoasemaan, kun Dux siirtyi viidessä minuutissa 2-0 johtoon. Kapteeni Markus Lintula kavensi ylivoimalla, mutta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kuitenkin Duxin johtaessa 3-1, kun se osui vielä aivan ensimmäisen erän lopussa kertaalleen. "Eka erä meni tottuessa alustaan. Lisäksi yritettiin turhan vaikeita ratkaisuja ja kaveri rankaisi paikoistaan." Sanoo Päävalmentaja Pasi Lehtonen. Antti Järvinen teki avauserässä pari loistotorjuntaa, kerran jo yleisö tuuletti maalia, mutta jostain Järvinen vielä ilmestyi pallon tielle.


TANSSI ALKOI SUJUA TOISESSA ERÄSSÄ

Ottelu pelattiin siis parketilla. Ajoittain peli oli vaikeaa, pallo pomppi ja ei tarttunut matkaan ja välillä syötöt menivät harakoille. Oliko tässä syy ajoittain vaikeaan peliin? "Kyllä se varmaankin siitä johtui." Miettii Lehtonen. Hän kehaisee myös vastustajan maalivahtia. "Kaverin maalivahti pelasi myös loistavasti nollaten useita meidän yrityksiä läpi pelin."

Toisessa erässä FoSu sai paremmin juonen päästä kiinni ja tasoittikin pelin toisen erän alussa, kun Kalle Laukkanen ja Atte Lahti osuivat melkein peräkkäin. Siitä mentiin sitten tasaisissa merkeissä aina erän melkein loppuun asti. Kun pallo ei tarttunut FoSun pelaajien matkaan useista yrityksistä huolimatta, vaan kaverille hyvälle vetosektorille, niin kotijoukkue kuittasi jälleen johtoon. Toiselle erätauolle lähdettiin siis Duxin johtaessa 4-3. Lehtonen oli tyytyväinen toiseen erään. "Uskottiin omaan tekemiseen koko ajan ja toisessa erässä taisi olla 2-3 vaihtoa, jossa ei saatu luotua maalipaikkaa. Muuten oltiin hyvin vahvoja koko erä."


PALKINTO TYÖSTÄ

Kolmannessa erässä Dux kävi pari kertaa parin maalin johdossa. Kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua se johtikin vielä 6-4. Sitten FoSun kova työnteko alkoi tuottaa tulosta. Ensin Lahti kavensi, sitten Laukkanen tasoitti ja kun kerran vauhtiin päästiin, niin Laukkanen teki sitten vielä yhden ja vei FoSun illan aikana ensimmäisen kerran johtoon. Tämä maali oli myös ottelun voittomaali. "Kolmannessa erässä työnteko palkittiin ja viimeisellä kympillä kuormitettiin tänään onnistunutta kakkosta joka toiseen vaihtoon. Muutenkin vika kymppi oli selkeästi meidän." Myhäilee Lehtonen.

Kakkoskenttä, eli niin sanottu "SALAMA"-ketju teki tänään ottelun kaikki maalit. Atte Lahti pommitti "viivasta" pari kappaletta osumia. Lahdella on maaleihinsa selkeä näkemys. "No parketilla näytti vähän pomppivan." Lahti sanoo myös, että usko ei missään vaiheessa hiipunut. "Tiedettiin että peli on koko ajan meidän hallussa, niin sitä kautta jaksettiin tehdä töitä."

Dux haki vimmatusti tasoitusta ottelun lopussa, ja tarjosi muutenkin erittäin kovan vastuksen. Ottelu oli tasainen ja täytyy muistaa, että vaikka parketilla pelattiin, niin olosuhteet olivat molemmille samat.


KOLMEN VIIKON TAUKO PELEISTÄ

FoSu jatkaa sarjataulukossa edelleen toisena. Soittorasia on kärjessä tasapisteissä FoSun kanssa, mutta se on pelannut ottelun vähemmän. Markus Lintula johtaa syöttöpörssiä 22 syötöllä. Kalle Laukkanen nousi maalin päähän maalipörssissä sitä johtavasta Ilveksen Sami Nymanista. Laukkanen ja Lintula löytyvät sijoilta 3 ja 5 koko pistepörssissä, molemmilla pisteitä kasassa saman verran: 31.

Edustuksen seuraava peli on vasta kolmen viikon päästä, 20.12. Ja jälleen Jyväskylässä, kun FoSu lähtee hakemaan revanssia kauden avauksessa kärsitylle tappiolle. Vastassa silloin siis Diamonds.

6.12. kannattaa suunnata hallille, sillä sekä C että B-junnujen SM-Sarjat jatkuvat Kirkassilmä-Areenalla.

Nähdään hallilla!

Duxin tarjoama loistava maalikooste löytyy täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=PvP6jzauzpU


<< Edellinen
28.11.2015 FOSU JYVÄSKYLÄSSÄ NÄILLÄ MIEHILLÄ
Seuraava >>
30.11.2015 TIIKERIT FOSUA VAHVEMPI - OTTELURAPORTTI C-SM: TIIKERIT – FOSU
Tänään: 27.04.2018 05:32 Nimipäivä: Merja 1255670