Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KUKA ON PARKETTIEN PARTAVEITSI? - OTTELUENNAKKO FBC DUX –FOSU - 27.11.2015

Jälleen on edessä Jyväskylän reissu, kun FoSu matkustaa Duxin vieraaksi. Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista asetelmista. FoSulla on viime peleissä kertynyt voittoja mukavasti, mutta Duxilla on kuudesta viime pelistä ainoastaan yksi voitto ja tappioita on tullut viisi. Tilastoja on kuitenkin turha tuijotella kun peli alkaa.


HIOMISTA PELITAVASSA

FoSu on tällä viikolla harjoituksissa kiinnittänyt huomiota edelliseen peliin, mutta vain hieman. Päävalmentaja Pasi Lehtonen kertoo tarkemmin kuluneesta viikosta. "Viime lauantain peli tietyllä tavalla ollut vähän teemana, mutta ei merkitsevästi. Nyt katsotaan vain tulevaan." Jyväskylässä odottaa vaikea pelialusta, parketti. "Siihen on hiukan kiinnitetty huomiota myöskin, mutta kyllä isompi teema on enemmän liikkunut tuolla pelitavan ja -kurin hiomisessa."

Reissupeli Jyväskylään ei Lehtosen mukaan poikkea millään tavalla mistään muustakaan vieraspelistä. "No meillehän se on melkein normaali vieraspelimatka, kun viisi kertaa runkosarjan aikana se matka reissataan. Alkaa nuo lyhyemmät matkat tuntua melkein harvinaisemmilta." Virnistää Lehtonen.


KUKA OTTAA RÄMÖN PAIKAN?

Valtteri Rämö sai viime pelissä punaisen kortin ja siihen päälle pelikieltoa ja näin ollen hän ei pelaa Jyväskylässä. Rangaistus oli sitä muotoa, että siitä voisi tulla jopa enemmänkin huilia, mutta Rämö selvinnee yhden ottelun pelikiellolla. Rämö on kuulunut SALAMA-ketjun puolustajapariin yhdessä Atte Lahden kanssa. Lehtosen mukaan vielä ei ole päätetty kuka ottaa Rämön paikan. "Pari vaihtoehtoa meillä on. Perjantain treeneissä päätetään tuo asia." FoSun kokoonpano julkaistaan lauantaina aamupäivällä.


DUXILLA HYVÄ ALKUKAUSI

FBC Dux on pelannut yhdeksän ottelua, joista se on voittanut neljä ja hävinnyt viisi. Alkukausi oli kerrassaan mainio, se voitti kolme ensimmäistä peliään, mutta sitä seurasi sitten neljän ottelun tappioputki. "Alkukausi oli tosiaan meiltä hyvä. Nyt on otteluiden sisällä menty pientä vuoristorataa, fokus ei ole pysynyt kasassa 60 minuuttia omassa tekemisessä. Puolustuspeli on ollut ajoittain pehmeää, vastustajat on rankaissut kovalla prosentilla nukahtamisistamme. Tuo alkukausi oli meiltä huomattavasti tasaisempaa tekemistä." Analysoi Päävalmentaja Vesa Pölkki ja jatkaa: "Joukkueemme peli kuitenkin kehittyy koko ajan eteenpäin, varsinkin pallollinen peli on ottanut askeleen eteenpäin viime kaudesta."

Sisä-Suomen lohko on tasainen ja se tuo Pölkin mukaan oman mausteensa jokaiseen peliin. "Kuten sarjan alku osoitti, jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa tässä sarjassa. Tässä lohkossa on paljon hyviä joukkueita." FBC Dux muuttui viime kaudesta muutaman pelaajan verran. "Meiltä lähti paljon kokemusta, mutta tilalle tuli nuoria tulevaisuuden lupauksia. Meillä on kaiken kaikkiaan isompi pelaajarinki kuin viime kaudella. Happeen miesten liiga-joukkueen, sekä Happeen A-junnujen kanssa yhteistyö on kehittynyt ja laajentunut." Pölkki sanoo ja tiivistää vielä loppuun: "Meillä on hyvä paketti kasassa."

Pölkki kehuu FoSua ja odottaa lauantain peliä jo. "Fosu pelaa hyvää aktiivista salibandya, on mukava lähteä sellaista joukkuetta haastamaan. Tulee varmasti vauhdikas ja hyvätasoinen matsi, jossa pienet asiat ratkaisee voiton."


MUISTA LIVESEURANTA

Ottelu alkaa siis lauantaina 28.11. kello 14.30. Liveseuranta palvelee tiiviisti. Hyppää mukaan Twitterissä @FoSuLIVE tai kotisivuilla FOSULIVE. Lauantaina aamupäivällä julkaistavan kokoonpanon yhteydessä yhteydessä jälleen pieni kilpailu. Tämän ottelun jälkeen Edarin peleissä tulee kolmen viikon tauko. Vuoden viimeinen peli on sekin Jyväskylässä, 20.päivä joulukuuta.


<< Edellinen
25.11.2015 Fosu B - kauden ensimmäinen häviö
Seuraava >>
28.11.2015 FOSU JYVÄSKYLÄSSÄ NÄILLÄ MIEHILLÄ
Tänään: 22.03.2018 19:42 Nimipäivä: Vihtori 1239085