Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KIIHKEÄ LAUANTAI-ILTA – OTTELURAPORTTI FOSU – STEELERS II - 22.11.2015

FoSu sai taistella pisteistä ihan tosissaan Steelersiä vastaan. Osittain siksi, että ottelun lopun se pelasi lähes kokonaan alivoimalla, välillä jopa kahden miehen. Mutta silloin uhrautuva puolustus alkoi uhrautua entistä enemmän, mustelmia ei pelätty ottaa ja yleisön tuella FoSu selvitti tukalan paikan ja pisteet jäivät Forssaan lukemin 9-8. Ottelun jälkeen riitti paljon puhuttavaa…


SATTUI JA TAPAHTUI

"Voitto saatiin vaikkakin nihkeää oli. Pitää olla tyytyväinen siihen, että voitetaan heikommallakin esityksellä vaikkakin mietittävää jäi paljon." Aloittaa päävalmentaja Pasi Lehtonen ottelun analysoinnin. Steelers tarjosi sen verran kovan vastuksen, että täytyy hieman ihmetellä heidän sijoitustaan sarjataulukossa. Ottelu oli siis tiukka taistelu pisteistä, jossa välillä tunteetkin kuohahti. Ehkä juuri siksi voitto maistui paremmalta kuin normaalisti. "No voitto maistuu aina, mutta varsinkin tällaisen kiihkeän pelin jälkeen. 5-4 olisi ehkä maistunut vielä enemmän, jos ymmärrätte mitä tarkoitan." Kommentoi Lehtonen.

Atte Lahti sanoo ottelun jälkeen, että voitto maistuu kyllä hyvälle. "Tämmöinen ottelu on aina hieno voittaa. Kentällä sattui ja tapahtui vähän kaikenlaista." Tällä Lahti viittaa Valtteri Rämön saamaan punaiseen korttiin viitisen minuuttia ennen ottelun loppua ja vielä tämän jälkeen Tommi Mäkisen saamaan kahden minuutin jäähyyn. Näiden jäähyjen takia FoSu joutui 5-3 alivoimalle, ja jokainen sekunti tuntui pitkältä… Vieraat onnistuivatkin kaventamaan eron yhteen maaliin ja lopun trilleri oli valmis, jossa vieraat hakivat vimmatusti tasoitusta.

Jäähyt ja varsinkin Rämön ulosajo päähän kohdistuneesta taklauksesta aiheuttivat erimielisyyksiä ottelun tuomareiden kanssa, jotka kuitenkin olivat varmoja tuomioistaan eivätkä antaneet selityksille mitään sijaa. Niitä ei kuitenkaan nielty mukisematta FoSun leirissä. "Normaalisti en kommentoi tuomarien toimintaa. Mutta tänään kerroin heille, että eivät olleet parhaimmillaan. V*tuttaa suoraan sanoen se, että sama kaveri kalastelee lopussa jäähyjä meille ja joka tilanteen jälkeen palautuu "loukkaantumisesta" yllättävän nopeasti seuraavaan vaihtoon eli siinä vietiin illan tuomariparia oikein huolella. Kaiken lisäksi tällaisesta kalastelusta tuomitaan meidän pelaajalle PR3, joka tarkoittaa pelikieltoa. Ei pysty hyväksymään, mut nää on näitä." Harmittelee Lehtonen. Rämö saa siis pelikieltoa vähintään yhden ottelun tuosta taklauksesta.

Lahti jakaa kiitosta joukkueen taistelulle, varsinkin ottelun loppuhetkillä. "Siinä mitattiin meidän alivoimaosaamista ja henkistä kanttia jonkun verran, josta selvittiin hienosti." Sanoo Lahti ja Lehtonen lisää vielä: "Siitä hatunnosto pelaajille ja maalivahdille."

Rämö suostui myös antamaan oman lausuntonsa tilanteesta. "Oli aika kova tuomio, varsinkin siihen kohtaan peliä. Tuomari varmaan näki tarpeelliseksi antaa vähän isompaa kakkua. Mutta ei kyllä ollut tarkoitus tosiaankaan päähän osua, enkä oikeastaan mennyt mitenkään edes taklaan sitä."


TASAISTA KOKO 60 MINUUTTIA

Noin. Lopun jäähyt on nyt käsitelty. Mennään itse otteluun, joka etene tasaisissa merkeissä läpi illan. FoSu meinasi ottelun puolen välin paikkeilla parilla pikamaalilla päästä karkuun, mutta vieraat olivat eri mieltä ja tulivat rinnalle vähintään yhtä nopeasti. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 6-6. Siinä vieraat menivät johtoon, mutta puolestaan FoSu tasoitti pian tämän jälkeen. Sitten jälleen FoSu teki pari pikamaalia, joilla se karkasi parin maalin johtoon, Kalle Laukkasen ja Mäkisen Timon maaleilla. Mäkisen tekemä maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Vaikka ottelussa nähtiin paljon maaleja, molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat mainion ottelun. Vieraiden maalivahti Juho Saros torjui myös FoSulle tuomitut kaksi rankkaria. FoSun maalilla Jaro Saarinen pelasi ensimmäisen täyden ottelunsa tällä kaudella ja selvisi siitä kunnialla. "Muutaman maalin olisi voinut vähemmän päästää, mutta sitten taas tuli pari aika tärkeää onnistumista. Puolustus blokkaili vetoja kyllä ihan kiitettävästi." Kommentoi Saarinen.

Kalle Laukkanen teki jälleen temput. Tai tempun. Hattutempun. Ja Markus Lintula vankisti asemiaan syöttöpörssin kärjessä tehoilla 0+3. Onnistumisia tuli jälleen laajalle rintamalle ja jokaiselle kentälle, kun maalit merkattiin kuudelle eri pelaajalle.


PITKÄ TAUKO KOTIPELEISTÄ

FoSu Edustuksen kotipelit jatkuvat siis vasta ensi vuoden puolella, 9.1. Tähän loppuvuoteen mahtuu pari kappaletta Jyväskylän reissuja. FoSun jatkaa sarjataulukossa toisella sijalla tasapisteissä Soittorasian kanssa. Seuraava peli on ensi lauantaina Jyväskylässä, jossa FoSua isännöi FBC Dux. Liveseuranta palvelee tuttuun tapaan tuossakin ottelussa.
Kiitoksia kaikille kotipeleissä käyneille. Katsojakeskiarvo kauden kuudessa ensimmäisessä kotipelissä on melkein 300, joka on komea lukema. Otteluissa on nähty erilaisia tempauksia ja kisoja. Erätaukokilpailu on myös saanut suuren suosion. Ensi vuonna taas uudet palkinnot, kisa pysyy samana silti. Kaikenlaista hienoa tulossa seuraaviin kotipeleihin. Emme paljasta enempää, mutta voimme kertoa, että "hästäkki" tulee olemaan "historiaa"…

Pysykää kuulolla! Nähdään hallilla!


<< Edellinen
21.11.2015 SAARINEN MAALISSA - FOSUN KOKOONPANO TÄNÄÄN
Seuraava >>
22.11.2015 Fosun B-pojat kaatoi SB-Heinolan
Tänään: 21.03.2018 18:37 Nimipäivä: Pentti 1238588