Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

YLEISÖN HEMMOTTELUA, TERÄSTETTYNÄ - OTTELUENNAKKO FOSU – STEELERS II - 20.11.2015

Vuoden viimeinen kotiottelu. Paikallispelihenkeä ilmassa. Itse Joulupukki otteluisäntänä. Tulossa jälleen hieno lauantai-ilta! Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.00. Kannattaa kuitenkin saapua hallille ajoissa, sillä nopeimmille tarjoillaan glögiä ennen ottelua.


KOTIYLEISÖLLE HEMMOTTELUA

Ennen ottelua siis hemmotellaan yleisöä tarjoamalla glögiä, piparia ja karkkia. Päävalmentaja Pasi Lehtosella on vielä yksi tapa mielessä, millä yleisöä voidaan hemmotella lisää. "Halutaan jättää voitokas kuva. Tulee pitkä tauko seuraavaan kotipeliin, niin kyllähän kotiyleisöä pitää pystyä hemmottelemaan." Sanoo Lehtonen, jonka Atte Lahti allekirjoittaa. "Varsinkin kun on näin hyvin käynyt porukkaakin peleissä. Ja ainahan peliin lähetään voitto mielessä, mutta ehkä tämä vuoden viimeinen tuo siihen vielä pienen lisäbuustin."

Paikalispelin tuntua ja lisäsähköä tuo moni asia. Ei pelkästään se, että vastustaja tulee läheltä, vaan myös se, että Forssaan saapuu monia tuttuja naamoja. "Tuttu koutsi vastassa ja muutamat pelaajatkin tuntevat toisiaan. Hyviä vääntöjä on ollut ja niin varmasti myös lauantaina." Sanoo Lehtonen, viitaten Steelersin valmentajaan Mikko Koivistoiseen. "Harjoitusottelussa ennen kauden alkua pelattiin tiukka matsi." Muistuttaa Lehtonen vielä.

Vaikka Steelers on sarja hännillä, ei parane yhtään aliarvioida vastustajaa. Se on Lehtoselle päivänselvä asia. "Noutaja tulee, jos takki auki lähdetään. Ei tässä sarjassa ole ainuttakaan herjapeliä." Lahden mukaan myös, takki on pidettävä kiinni. "Ei siellä takki auki parane viilettää, jos voittaa halutaan. Kyllä kaverikin osaa pelata tämän hetkisestä sijoituksestaan huolimatta."


STEELERS VOITTOPUTKESSA

Hämeenlinnalaiset hävisivät kauden seitsemän ensimmäistä otteluaan, mutta pari viimeistä peliä on tuonut kaksi voittoa. Viimeisimpänä Steelers kaatoi Ilveksen. Noissa seitsemässä ensimmäisessä ottelussa se teki ainoastaan 26 maalia, mutta nyt parissa viimeisessä pelissä se on tehnyt 22 maalia. "Alkukaudesta ollut omat haasteensa totutella nopeampaan pelitempoon mitä edelliskausina on ollut. Koko ajan mennään eteenpäin ja kehitytään joukkueena. Viime otteluissa ollaankin pystytty pelaamaan jo rohkeammin ja ennen kaikkea uskomaan omaan juttuumme." Kommentoi Koivistoinen Steelersistä.

Steelers on sekoitus nuoruutta kokemusta. "Meillä on nuori joukkue, joka koostuu suurelta osin A-juniori ikäisistä pelaajista, höystettynä ketjullisella hieman kokeneempia pelaajia. Saamme myös edustusjoukkueen pelaajia saadaan käyttöön farmisopimuksen kautta." Kertoo Koivistoinen joukkueensa rakenteesta, mutta harmittelee yhtä asiaa: "Otteluohjelmat menevät paljon päällekkäin niin hirveästi ei ole päästy hyötymään tästä." Tällä Koivistoinen viittaa siis juuri tuohon farmisopimukseen. Steelersin Divarijoukkueella on myös lauantaina peli, joten jää nähtäväksi onko Forssassa mukana vahvistuksia.

Koivistoinen odottaa lauantaista hyvää iltaa. "Vauhdikas ottelu varmasti tulossa, jossa on pantava parasta likoon, jos pisteistä tahtoo pelata. Toivotaan myös, että väkeä saapuu lehtereille, jotta saadaan hieno tapahtuma aikaiseksi."


PITKÄLLE TAUOLLE, KOTIPELEISTÄ

Tämä on siis FoSu Edustuksen viimeinen kotipeli tämän vuoden puolella. Edustus käy pari kertaa Jyväskylässä, joten peleistä ei tule pitkää taukoa, mutta kotona nähdään vasta 9.1. Joten vielä on herkkua kotona tarjolla, seuraavan kerran siis ensi vuoden puolella.

Juna kulkee, teitä tarvitaan. Nähdään hallilla!


<< Edellinen
17.11.2015 EDUSTUKSEN VUODEN VIIMEINEN KOTIPELI LAUANTAINA
Seuraava >>
21.11.2015 SAARINEN MAALISSA - FOSUN KOKOONPANO TÄNÄÄN
Tänään: 22.03.2018 19:36 Nimipäivä: Vihtori 1239084