Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

JUNA RAITEILLAAN JÄLLEEN - OTTELURAPORTTI FOSU – NOUSU - 15.11.2015

FoSu palasi voittojen tielle, kun se nappasi 13-9 voiton Noususta. Aluksi voitto näytti tulevan todella helposti, mutta kaveri ei missään vaiheessa kuitenkaan luovuttanut ja tulikin jo lähelle. Lopulta FoSun etumatka kuitenkin riitti voittoon. FoSu jatkaa sarjataulukossa toisena. Kärki on kuitenkin tasainen, sillä neljän pisteen sisällä on viisi joukkuetta.


KUMMELIMAINEN EKA ERÄ

Kari ja Karvattomat lauloivat Kummelissa aikoinaan "Kuusi-nolla" biisiä. Sellainen oli myös eilen Kirkassilmä-Areenalla. FoSu takoi tylyt lukemat avauserässä. Pallo pomppi suotuisastikin kotijoukkueelle ja kaikki tuntui onnistuvan. Ensimmäiselle erätauolle siis lukemista 6-0. Antti Järvinen kotijoukkueen maalilla sai olla rauhassa, sillä hänelle kirjattiin erässä ainoastaan kolme torjuntaa.

Toisessa erässä sama meno tuntui jatkuvan. Vieraat ei toki lannistunut tuosta ekasta erästä vaan jatkoivat peliä ja tulivat entistä kovemmin. FoSu karkasi 8-0 johtoon, kunnes vieraat sai ensimmäisen maalinsa. FoSu ei vielä tätä kavennusta hätkähtänyt vaan latoi kympin täyteen ja enemmänkin siirtyen 11-1 johtoon.


JALKA KAASULTA

Vieraat alkoivat pikkuhiljaa tehdä kavennusosumia. Kymmenen maalin ero taisi aiheuttaa sen, että hyvän olon tunne alkoi hiipiä puseroon. "Peli näytti selvältä ja päästettiin ote ratista ja nostettiin jalkaa kaasulta. Alettiin tehdä helppoja virheitä, joista kaveri rankaisi hyvällä prosentilla. Ei saatu katkaistua kaverin hurmosta ajoissa. Onneksi etumatka riitti ja pisteet jäivät kumminkin meille." Sanoo päävalmentaja Pasi Lehtonen. Timo Mäkinen on täysin samaa mieltä ja täydentää vielä: "Pariin ekaan erään meiltä myös onnistui kaikki ja kaverilta ei mikään, niin kolmenteen erään sekin asetelma vähän muuttui, varmaankin vähentyneen työnteon takia."

FoSu johti 12-5, kunnes vieraiden kiri alkoi alkoi oikein huolella kolmannessa erässä. Nousu olikin siinä erässä vahva. Minuutissa se teki kolme maalia, FoSu käytti tämän minuutin aikana aikalisänsäkin. Vieraat jatkoivat painostusta, ja olivat lähellä onnistua lisää. FoSullakin oli hyviä paikkoja toki, mutta nyt niistä ei mennyt sisään. Tilanteessa 12-8 Valtteri Rämö kuitenkin antoi lisää hengitystilaa tekemällä tilanteeksi 13-8. Vieraat tulivat rankkarista vielä neljän maalin päähän, mutta ei enää lähemmäksi. Näin FoSun etumatka riitti voittoon ja pisteen jäivät Forssaan.


JÄNNITYSTÄ RUNSASLUKUISALLE YLEISÖLLE

Mäkinen sanoo, että häntä ei huolettanut vieraiden kiri. "Ei se vielä missään vaiheessa näyttänyt siltä että kaveri rinnalle nousisi. Ja onhan yleisöllekin nyt vähän jännitettävää annettava, kun sitä oli taas niin mukavasti paikalla." Mäkinen on tyytyväinen siihen, että FoSu saa tehtyä maaleja mukavasti tällä hetkellä. " Mutta omiin vois kyllä muutaman vähemmän ottaa."

Pasi Lehtoselle maalimäärä ei tullut yllätyksenä. "Joo paljon tuli maaleja tänään. Eikä tämä nyt taas iso yllätys ollut, että niitä osataan tehdä ja mutta myöskin päästää. Meillä oli teemana pelata kokonaisuutena hyvä peli. Sitten toisella erätauolla muutettiin sitä niin, että pelataan hyvä 57 minuuttia. Kolmannessa erässä saatiin huomata, että "haaveet, kaikki turhat haaveet..." Onneksi vahva ensimmäinen 35 minuuttia riitti tänään etumatkaan, jota kaveri ei onneksi saanut kurottua kiinni."

Ottelussa palkintoja jaettiin FoSusta Kalle Laukkaselle, joka tehoili 1+4, Kasperi Grahnille 2+2 ja sporttisimpana pelaajana FoSulta palkittiin Leevi Kainulainen. FoSun 13 maalista kymmenen merkattiin eri pelaajille, joten ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta.


SUPERLAUANTAIN ANTIA VIELÄ

C-pojat tekivät päivän ottelussaan kuusi maalia, mutta pisteet matkasivat KooVeen matkaan kuitenkin. Poikien maalit kuitenkin antoivat päiväpelin katsojille kolmen euron alennuksen illan matsiin. Edustuksen ottelun katsojamäärä oli hieno 332.

Ennen ottelua palkittiin FoSu kuukauden juniori. Tai juniorit. Tällä kertaa tuo kunnia meni kahdelle nuorelle herralle, Miika Kinokselle (FoSu-06) ja Akseli Alasentielle (FoSu-07). "Pojat treenaavat tunnollisesti ja esimerkillisesti. Ovat aina innolla mukana treeneissä ja niiden ulkopuolellakin." Kuuluivat perustelut.

Ensimmäisellä erätauolla oli otteluisäntä Team InterSport Forssa vastaan FoSun 04/05 juniorit. Saarisen Janne maalillaan teki parhaansa, mutta FoSun joukkue vei niukasti voiton. Team InterSportilla oli myös nuorta lahjakkuutta joukkueessaan ja ainakaan vauhdista homma ei jäänyt kiinni.

Kiitoksia kaikille päivään osallistuneille! Olipa hieno superlauantai!

Edustuksen seuraava peli pelataan jo ensi lauantaina ja kotona. Ilmassa jälleen paikallispelihenkeä, kun Steelers II saapuu Forssaan. Ottelu alkaa tuttun tapaan kello 18.00.


<< Edellinen
14.11.2015 FoSu D2 eliittisarjan karsinta pojat Sisä-Suomi
Seuraava >>
15.11.2015 Tuplanollille tappio ja voitto viikonlopun otteluista
Tänään: 19.03.2018 14:22 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237559