Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SUPERLAUANTAI TULEE… OTTELUENNAKKO FOSU – NOUSU - 13.11.2015

Marraskuun 14. päivä. Se on kuulkaa SUPERLAUANTAI.

Kello 14.00. C-pojat SM FoSu – KooVee
Kello 18.00. Edustus 2div FoSu - Nousu


ENNENNÄKEMÄTÖN TEMPAUS

C-poikien ottelussa on ilmassa mielenkiintoista värinää, sillä kaikki tuon pelit katsojat voivat lunastaa pelin jälkeen edullisemman lipun Edustuksen illan otteluun. Jokaisesta FoSun poikien maalista lipun hinta illalle laskee 50 senttiä. Alennus voimassa nollaan euroon asti, lipun alkuperäisestä hinnasta riippumatta, ja alennus ainoastaan C-poikien pelin katsojille. Eli kannattaa saapua hallille jo päivällä!


UUTEEN NOUSUUN

FoSun edellinen peli Soittorasian vieraana oli murheellinen, josta tuliaisina tappio. FoSu menetti näin runkosarjan kärkipaikan juuri Soittorasialle. Tämä kyseinen tappio on nyt unohdettu ja kaikki energia ja keskittyminen on lauantaissa ja siinä, että nyt alkaa uusi voittoputki. "Edellinen peli on unohdettu, ei yksittäisiä tappioita kannata märehtimään jäädä." Sanoo Timo Mäkinen. Pasi Lehtosen mukaan edellisen pelin ongelmia on ratkottu yhdessä joukkueen kanssa. "Joo, heti seuraavissa treeneissä juteltiin sen pelin ongelmista. Toki kaveri oli silloin vahva kotonaan. Mutta nyt on uusi peli, kotikenttä ja toivottavasti hyvin opiksi ottanut joukkue ja valmennus."

FoSulla on takanaan tuon ottelun jälkeen kymmenen päivän tauko. "Ollaan huilattu viime viikonloppu ja tällä viikolla treenattu taas uudella innolla. Treeneissä on näkynyt aivan eri joukkue kuin edellistä peliä ennen ja paljon hyviä juttuja on tehty, nähty ja koettu." Valottaa Lehtonen joukkueen kuulumisia.


"RÄÄNIN" MOVEMBERIT

Mäkinen on erittäin luottavainen sen suhteen, että voitto tulee lauantaina. "Tulee, tulee!" Mäkinen vakuuttaa. Hänellä on hyvin selvänä mielessä, miten se tapahtuu. "Tiiviillä puolustuspelillä ja hyvällä viimeistelyllä. Kotisalissa myös villi yleisön kannustus auttaa mukavasti, niin ei täällä hävitä!" Sanoo Mäkinen ja nostaa vielä esiin yhden esiin. "Varsinkin kun Räänillä on taas maalinnälkäiset movemberit naamassa, niin tulosta tulee." Lehtonen ei ota kantaa noihin kuuluisiin viiksiin sen enempää, vaan kertoo kolme asiaa, joilla voitto tulee: "Vahvalla tekemisellä peliin, tahtipuikko haltuun heti ja kova liike. Se on meidän juttu!"

Viime kaudella FoSu ja Nousu voittivat molemmat kertaalleen. Minkälainen ottelu on luvassa lauantaina? "Uskon, että nähdään hyvä matsi. Suht tiukkoja vääntöjä ollut aiemmin. Vierailla on voitto alla ja vaikka heillä on alkukausi sujunut hieman mollivoittoisesti niin väheksyä ei parane vastustajaa yhtään." Sanoo päävalmentaja Lehtonen. Entä mitä mieltä on Mäkinen? "Eiköhän siitä tosiaan tiukka ja tunteikas vääntö tule, kumpikaan tuskin haluaa antaa ilmaisia pisteitä toiselle."

Mäkisellä on muistissa, kuinka velipoika Tommi heitti tässä hiljattain vähän kuittia siitä, kuinka Timo muka blokkaa Tommin vetoja liikaa ja maaleja ei ole siksi syntynyt kovin montaa. Nyt on tullut aika antaa vastaus! Pitääkö tuo Timo paikkansa? "Siihen mitä se velihoppee valitteli vetojen blokkaamisesta, niin saisi olla kiitollinen kun olen pari sen läikkää torjunut ja lyönyt sisään niin on poikakin saanut sitten edes pari syöttöpistettä, kun ei ne luumupyssyt eli ripuliranteet näyttävästi enää suoraakaan mene." Ai että tätä veljesrakkautta, sitä olkoon ilmassa jatkossakin!


"TULEMME KOVAAN PAIKKAAN"

Nousu löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Seitsemästä pelistä se on voittanut kaksi ja hävinnyt viisi. "Sijoitus ei tyydytä ketään, ollaan annettu muutamia pisteitä oman hölmöilyn kautta." Kommentoi alkukautta Jarkko Jauhiainen Noususta. Näköpiirissä on kuitenkin valoisampaa. "Me muutettiin karvausta viime kaudesta. Se on tuottanut hiukan hankaluutta. Mutta nyt on tekeminen ollut oikealla tiellä. Edellisessä pelissä Diamondsia vastaan oli näkyvissä mitä tuleman pitää eli pelattiin joukkueena hyvin. Ja hyökkääminen alkoi kulkea, kuten oli jo ounasteltavissa."

Myös Jauhiainen odottaa tiukkaa taistelua. "Forssa on paha paikka pelata. Yleisöä on hyvin aina, joka on positiivinen asia myös vierailijan kannalta. Tulemme kovaan paikkaan, mutta uskon, että ollaan hereillä ja tulee tiukka vääntö." Nousun joukkue on jonkin verran muuttunut viime kaudesta. "Mutta mitään dramaattista muutosta ei ole kuitenkaan tapahtunut." Vakuuttaa Jauhiainen. Lauantain matsiin hänellä on yksi toive: "Kunpa saataisiin sairastuvalta muutama ukko pois, sillä siellä on valitettavasti ollut tungosta."


SUPERLAUANTAI ODOTTAA KATSOJIA

Muistutetaan vielä kerran, että hallilla tapahtuu koko päivän. C-poikien pelin loputtua ehtii vaikka käymään kotona ja tulla sitten takaisin hallille, edullisempi lippu taskussaan.

Otteluisäntänä on InterSport Forssa. Heidän tiiminsä kisailee FoSun 04/05 junnuja vastaan rankkarikilpailussa ensimmäisellä erätauolla. Erätaukokilpailussa on palkintona heidän lahjoittamana salibandymailoja.

Ennen ottelua palkitaan FoSu lokakuun kuukauden juniori. Kuka saakaan tuon palkinnon tällä kertaa?

FoSun peleissä on tällä kaudella käynyt todella mukavasti katsojia. "Lämmittää mieltä!" Sanoo Lehtonen ja innostuu vielä lisää. "Toivottavasti myös lauantaina lehterit pullistelee. Markkinoinnista ei ainakaan ole jäänyt kiinni. Siitä kiitos taustoille!"


<< Edellinen
12.11.2015 B-pojat teki sen taas ...
Seuraava >>
14.11.2015 FoSu D2 eliittisarjan karsinta pojat Sisä-Suomi
Tänään: 22.03.2018 19:44 Nimipäivä: Vihtori 1239085