Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

EI SALAMOINUT, OLIKIN SUMUA - OTTELURAPORTTI SR –FOSU - 05.11.2015

FoSun voittoputki katkesi Tampereella Soittorasian vieraana. FoSu ei päässyt ottelussa sille tasolle, jolla voisi kamppailla pisteistä. Mutta täytyy antaa tunnustus vastustajalle, he tekivät myös omalla vahvalla pelillään illasta vaikean forssalaisille. FoSu tipahti tappion myötä sarjataulukossa alaspäin. Mutta vain yhden pykälän.


VAHVA KOTIJOUKKUE

Heti ottelun alusta asti näki, että FoSu ei tule pääsemään helpolla. Kotijoukkue puolusti hyvin, taisteli ja oli erittäin vahva kaksinkamppailuissa. FoSu ei päässyt oikein kunnolla juoneen kiinni koko illan aikana. Päävalmentaja Pasi Lehtonen myöntää kaverin olleen keskiviikkoiltana todella vahva. "Kyllä oli joo! Omassa päässä me hävittiin miltei koko ajan kakkospallot ja taas toisessa päässä kaveri isännöi niitä myös. Lisäksi hävittiin myös keskialueella kaksinkamppailut ihan satanolla." Myös Soittorasian työmoraali oli kovalla tasolla. "Kaveri jaksoi tehdä vahvaa työtä puolustussuuntaan koko 60 minuuttia ja olivat energisiä myös hyökkäyspäässä. Ja me oltiin koko ajan askel perässä."

Kotijoukkue vei ensimmäisen erän 3-2. Toisessa erässä se karkasi 6-3 johtoon ja Lehtonen päätti käyttää aikalisän. FoSu kavensikin tilanteeksi 6-4 aika pian tuon jälkeen. Mutta se olikin sitten viimeinen maali kotijoukkueen maalilla hyvin pelanneen Antti Kortetmaan taakse. Aika pian tuosta kavennuksesta kotijoukkue tylytti tilanteeksi 7-4. Erään lopulla FoSulle tuomittiin kaksi jäähyä samassa ajassa ja 5-3 ylivoimaansa ei kotijoukkue jättänyt käyttämättä hyväksi. Eikä sen jälkeen 5-4 ylivoimaansa. Ja sitten olikin aikamoinen vuori kiivettävänä viimeiseen erään, johon FoSu lähti viiden maalin takaa, 9-4 tilanteesta.


LYHYT KOTIMATKA ILONAIHEENA

FoSu vaihtoi maalivahtia kolmanteen erään. Jaro Saarinen pääsi pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa kakkosdivarissa tällä kaudella ja pelasikin mainiosti. Yksi harmittava takaisku sattui kun Saarinen kadotti pallon ja kaveri pääsi rauhassa lyömään pallon verkkoon. Lehtonen sanoikin Saarisen olleen jopa illan paras FoSu-pelaaja. "Jaron maalivahtipeli kolmannessa erässä lämmittää. Mikään muu ei. Tai no onneks oli lyhyt kotimatka."

Mihin Soittorasian vahva peli sitten perustui? "Heillä oli vahva puolustus. Ei päästy oikein hyville maalipaikoille. Laukaukset lähtivät kaukaa eikä ehditty kakkospalloille. Lisäksi ei saatu hyökkäyspäässä montaakaan syöttöketjua joista oltaisiin päästy maalipaikoille. Kaverin puolustus oli hyvin tiivis ja katkoivat syöttöjä ja peittivät vetoja hyvin." Tuskasteli Lehtonen ottelun jälkeen. Joukkueen kapteeni Markus Lintula puolestaan tiivisti pettymyksen yhteen lauseeseen. "Ei pystytty parhaimpaan tänään, silloin ei yksin kertaisesti voita näin kovaa joukkuetta."


EI SALAMOINUT

FoSulla oli matkassa muutamia B-junnuja. Samuli Grönfors tarjoili ottelussa yhden maailmanluokan syötön, koitti ahkerasti ja rohkeasti ja pääsi ottelussa muutaman kerran laukomaan vaarallisesti. Hän nostaa esille myös Soittorasian vahvan puolustuspelaamisen. "Vastustaja tunsi kotikenttänsä ja osasi sumputtaa keskialueen, joten meillä oli iso työ tehdä maalintekopaikkoja. Myös maalineduspelaaminen oli vähän kesyä ja Soittorasia oli terävänä irtopalloissa."

SALAMA-ketju teki ottelussa kolme maalia, joista Salomäki kaksi. Lintula syötti pari maalia ja vankisti johtoaan syöttötilaston kärjessä. Ketju ei salamoinut illan aikana enempää. Tosin oli siellä muutama paikka tehdä maali, mutta kun ei niin ei.


ETEENPÄIN

Voittoputki siis katkesi, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että aletaan rakentamaan uutta putkea. Seuraava peli on kotona 14.11. Nousua vastaan. Eiköhän pidetä kaikki yhdessä huoli siitä, että FoSu palaa takaisin voittojen tielle!


<< Edellinen
04.11.2015 Mimmisähly siirtyy alkavaksi kaksi tuntia aiemmin
Seuraava >>
05.11.2015 ENNENNÄKEMÄTÖN TEMPAUS
Tänään: 19.03.2018 14:18 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237559