Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SALAMOIKO TAMPEREELLA? - OTTELUENNAKKO SR – FOSU - 03.11.2015

FoSu jatkaa pelejään jo keskiviikkona Tampereella Soittorasian vieraana, joka on myös aloittanut kautensa erinomaisesti. Se on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun tällä kaudella, tosin niin on FoSukin kärsinyt vain yhden tappion vasta. Oman haasteensa tuo se, että ottelu pelataan arkena, keskellä viikkoa. FoSu lähtee jatkamaan voittoputkeaan, mutta helpolla se tule tapahtumaan.


OTTELUN ALKU TODELLA TÄRKEÄ

FoSulla on ollut "tapana" päästää maaleja otteluiden alussa. Tähän on kiinnitetty huomiota ja se tulee olemaan yksi teemoista keskiviikkona. "Ottelun alun täyt9y olla parempi mitä viime peleissä on nyt ollut. Arkipeli ja vieläpä vieraissa, antaa tarpeeksi etua jo kaverille. Alku kun kestetään, niin uskon, että on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittoputkea." Näin tuumii joukkueen kapteeni Markus Lintula. Hän nostaa lisäksi esille pari seikkaa. "Toisilla voi painaa työpäivä ja aikaiset herätykset vielä jaloissa, pitää saada porukka hereille vaan heti."

Päävalmentaja Pasi Lehtosen mukaan arkipeli ja nopeasti tuleva seuraava peli ei saisi vaikuttaa. "Ei hirveästi ai.akaan. On tässä kumminkin ollut palautumisaikaa jo pari päivää. Tiistaina vielä treenaillaankin. Ja sitä paitsi kaveri pelasi myös lauantaina. Tosin pääsivät ehkä ainakin numeroiden valossa hiukan helpommalla kuin me." Sanoo Lehtonen viitaten Soittorasian 11-1 voittoon.


SARJAN YKSI PARHAISTA MAALIVAHDEISTA VASTASSA

Soittorasia on tuttu vastustaja vuosien varrelta. "Hyvä jo5kkue. Muutama isokokoinen, mutta taitava pelaaja. Heillä on myös hyvä veskari. Runko pysynyt kasassa jo useamman vuoden, joten tuntevat toisensa hyvin. Vaarallinen erikoistilanteissa, niin ylivoimalla kuin vapareissakin, hereillä pitää olla. Lisäksi heidän kotisalinsa on jotenkin erikoinen paikka pelata." Tiivistää Lehtonen.

Soittorasian maalivahti Antti Kortetmaa löytyy maalivahtien tilaston kärjestä torjuntaprosentilla 87,21. Hän on päästänyt neljässä ottelussa yhteensä ainoastaan 11 maalia. Soittorasia on sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä FoSua perässä. Tosin sillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Tässäkin valossa keskiviikon pisteet ovat herkulliset molemmille. Janne Toivanen, Soittorasia joukkueenjohtaja, heittää silti suosikin viittaa forssalaisille. "Ollaan voitettu viisi kuudesta matsista, mutta pelit ovat olleet pääasiassa sarjataulukon alaosassa majailevia joukkueita vastaan. Mielenkiintoinen matsi tulossa, hyvä testi meille. Nähdään missä mennään verrattuna sarjan muihin kärkijengeihin." Toivanen on erittäin hyvillä fiiliksillä alkukauden suhteen. "Joukkuepeli on ottanut askelia eteenpäin, ja työmoraali on ollut korkealla tasolla." Hän odottaa tiukkaa taistelua pisteistä. "Meidän kannalta tulee varmasti vaikea peli. Joukkuetta rasittaa muutama loukkaantumisista ja muista syistä johtuva poissaolo. Hyvän nipun saamme kuitenkin kasaan, joten ei Tampilta helposti pisteitä saa mukaansa."


SA-LA-MA – KETJU HURJASSA VIREESSÄ

Ville SA-lomäki, Kalle LA-ukkanen ja kapteeni MA-rkus Lintula muodostaa niin sanotun SALAMA-ketjun yhdessä puolustajien Valtteri Rämön ja Atte Lahden kanssa. Ketju on tehnyt tuhoisaa jälkeä tällä kaudella. Se on tehnyt seitsemässä ottelussa yhteensä peräti 69 pistettä. Lintula jakaakin kiitosta koko ketjulle. "No joo, meidän ketjulla on kulkenut hyvin. Jokaisella on omat roolit hyökkäyksessä ja kun kaikki suorittaa sitä näin hyvällä tasolla niin kyllä voi odottaakin tehoja. Lisäksi erittäin paljon tukea tulee meidän pakeilta. Kaksi huippu pakkia kenen kanssa on hieno pelata. Molemmat tukevat hyökkäyksiä omilla vahvuuksillaan: Rämö hyvillä syötöillä ja laukauksilla, Lahti sitten taas omilla pallollisilla nousuilla ja myöskin hyvillä syötöillä." Kehuu syöttötilaston ykkönen Lintula. Hän kuitenkin muistuttaa, että jalkojen on pysyttävä maassa. "Vähän on pelejä vasta pelattu. Jatketaan hommia, sillä parannettavaa löytyy vielä erikoistilanteissa ainakin."


Ottelu alkaa kello 18.30. Hyppää mukaan liveseurantaan @FoSuLIVE tuolla Twitterin puolella tai sitten kotisivujen kautta FOSULIVE. Liiton tulospalvelu palvelee myös tuttuun tapaan. Miten käy? Jatkuuko voittoputki? Tekeekö salama tuhojaan? Elämme jännittäviä aikoja.

JUNAKULKEE


<< Edellinen
01.11.2015 FoSun B-pojat voittaa taas
Seuraava >>
04.11.2015 Mimmisähly siirtyy alkavaksi kaksi tuntia aiemmin
Tänään: 19.03.2018 08:49 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237469