Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FOSU JATKAA SARJAKÄRJESSÄ - OTTELURAPORTTI FOSU – PANTHERS - 01.11.2015

FoSu ja Panthers pelasivat erittäin tasaisen salibandyottelun lauantai-illassa. Alun kylmästä suihkusta huolimatta FoSu jaksoi juosta ja tehdä töitä kovempaa mitä pidemmälle ottelu eteni. Lopputulos 5-4 kuvastaa sitä kuinka tiukka taistelu pisteistä käytiin. Yli 300 katsojaa sai todistaa erittäin hyvää salibandypeliä, jossa ei säästelty. FoSu jatkaa edelleen sarjakärjessä.


ENSIMMÄISEN ERÄN "KIROUS"

FoSulla on ollut tällä kaudella "tapana" päästää ensimmäisessä erässä maaleja. Seitsemässä ottelussa FoSulle on tehty ensimmäisten erien aikana 23 maalia. Se on yli kolmen keskiarvo. Mutta sitten puolustus on parantunut toisiin ja kolmansiin eriin. Kun laskee toiset ja kolmannet erät yhteensä päästettyjen maalien suhteen, voidaan todeta asian todellakin olevan niin, sillä keskiarvo on todella kova, ainoastaan 1,57 päästettyä maalia keskiarvolla kahteen erään.

Ja tämä kaava toistui eilenkin. Vierasjoukkue teki neljästä maalistaan kolme ensimmäisen erän aikana. Ensimmäinen kymppi kun oli pelattu, niin taululla oli vierasjoukkueen johto 0-3. FoSullakin oli paikkoja, mutta vierasjoukkueen maalivahti nollasi ne kerta toisensa jälkeen. FoSu sai kuitenkin tärkeän kavennuksen, kun Kalle Laukkanen laukoi pallon maaliin Atte Lahden syötöstä.

"Taas oli hankala ottelun alku. Ei oltu ihan niin huonoja kuin mitä numerot näyttivät tuossa vaiheessa. Kaveri oli paikoissaan todella terävä. Mekin pystyttiin luomaan useampi hyvä maalipaikka ensimmäiseen erään, mutta ei saatu naulattua niistä kuin yksi osuma." Sanoo Pasi Lehtonen. Kasimir Raudus puolestaan antaa kehuja vastustajan maalivahdille. "Meillä oli kyllä maalipaikkoja enemmänkin mutta kaverin veskarin oli tikissä."


PELI ALKOI KÄÄNTYMÄÄN TOISESSA ERÄSSÄ

FoSu tuli toiseen erään vimmatulla asenteella hakemaan kavennusta ja tasoitusta, ja onnistuikin kuromaan eron yhteen maaliin heti toisen erän alkuun. FoSu alkoi tehdä töitä kovemmin ja laittoi jalkaa liikkeelle tiuhempaan tahtiin. Vieraat joutuivat rikkomaan ja yhdeksän minuutin sisään heille tuomittiin peräti neljä rangaistusta. FoSu teki näiden aikana yhden maalin, tasoittaen tilanteeksi 3-3, josta lähdettiin myös toiselle erätauolle. Vaikka jäähyt vähän sotkivat vieraiden peliä toisessa erässä, niin he onnistuivat luomaan muutaman vaarallisen paikan, jotka Antti Järvinen torjui hienosti. FoSu olisi voinut tehdä ylivoimien aikana enemmänkin maaleja, mutta jostain pallo kimpoili ohi, jos ei maalivahti ehtinyt torjumaan.

"Toisessa erässä saatiin kone kunnolla käyntiin ja se näkyi hyvänä liikkeenä, johon kaveri ei oikein saanut vastattua ja joutuivat ottamaan jäähyjä. Siinä käännettiin sitten pelin kulku meille." Sanoo Pasi Lehtonen toisesta erästä.


KUTKUTTAVA KOLMAS ERÄ

Ottelun lopputulosta sai jännittää ihan loppuun asti. Kalle Laukkanen vei FoSun johtoon viisi minuuttia ennen loppua, ja tästä johdosta FoSu ei enää luopunut. Vieraat hakivat lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja pallo olikin todella lähellä mennä maaliin, mutta veto painui kolmisen senttiä ohi takakulmasta. Yleisö sai huokaista helpotuksesta.

"Ottelu ratkesi viimeisessä erässä siihen et me halusimme voittaa enemmän." On Rauduksen mielipide siitä, miksi pisteet jäivät Forssaan. Ennen ottelua hän arvioi, että Panthers tulee kovaa päälle. "Oli kyllä fyysinen ottelu. Mutta ei välttämättä fyysisin tällä kaudella." Oliko tämä se ottelu, jota ei mistään hinnasta haluttu hävitä? "No juu… Olihan tässä pelissä oli erityistä hurmosta." Sanoo Raudus.


TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA

FoSun maalilla mainion pelin pelannut Antti Järvinen oli yhtä hymyä pelin jälkeen. "Tärkeä voitto ja maistuu kyllä erittäin hyvältä! Hienosti oli myös väkeä hallissa ja hyvä meteli. Ja peli oli todella hyvää ja tasaista vääntöä. Onhan nämä tällaiset pelit aika paljon kivampia kuin että peli päättyisi tyyliin 16-17." Toteaa Järvinen ja kuittaa vielä loppuun: "Tästä on hyvä jatkaa!"

Lehtonen tuuletti voittoa kanssa täysin rinnoin. "Kyllähän nää maistuu!" Hän haluaa vielä lopuksi lähettää kiitokset katsojille: "Yleisölle iso kiitos, olipa mahtava tunnelma!" Myös Järvinen haluaa lähettää terveisensä: "Hienosti oli väkeä hallissa ja hyvä meteli."

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kalle Laukkanen, joka teki illan aikana kaksi maalia. Syöttökone Markus Lintula vahvisti kahdella syötöllä paikkaansa syöttötilaston kärjessä.


OMITUISIA KATSOJIA

Hallilla näkyi illan aikana kaikenlaista porukkaa kun otteluisäntä Forssan Teatterin näyttelijät olivat laittaneet parastaan ja pukeutuneet erilaisiin asuihin. Ensimmäisellä erätauolla oli näytösottelu, jossa muunmuassa karhu, lääkäri, poliisi, lähes zombi ottivat mittaa FoSun 07/08 joukkueesta. Teatterilaiset saavat jatkaa vielä harjoituksia, sillä ottelu päättyi FoSun 2-0 voittoon. Tyylistä homma ei kuitenkaan jäänyt kiinni. Iso kiitos Forssan Teatterille myös mukavasta lauantai-illasta ja panostuksesta tapahtumaan. Ja onnittelut FoSun pienille junnuille upeasta voitosta.

FoSu jatkaa pelejään ensi keskiviikkona 4. päivä. Edessä on vieraspeli Soittorasian vieraana. Ottelu alkaa kello 18.30. Kasvaako voittoputki seitsemän ottelun mittaiseksi? Hyppää mukaan liveseurantaan Twitterissä @FoSuLIVE tai kotisivuilla FOSULIVE.

Tämä raportti on hyvä lopettaa erään katsojan sanoihin eilisillan päätteeksi. "Olipa kiva ilta."


<< Edellinen
31.10.2015 JÄNNITYSNÄYTELMÄSSÄ PÄÄOSASSA -FOSU-PANTHERS KOKOONPANO
Seuraava >>
01.11.2015 FoSun B-pojat voittaa taas
Tänään: 22.03.2018 19:32 Nimipäivä: Vihtori 1239084