Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

NÄYTELMÄ "RAKKAAT VIHOLLISET" - OTTELUENNAKKO FOSU - PANTHERS - 30.10.2015

FoSu vastaan Panthers on lauantai-illan näytelmän nimi. Kuka varastaa pääroolin? Tutustutaan paremmin ottelun asetelmiin: Ilmassa on paikallispelihenkeä, Riihimäeltä on tulossa kannattajia, FoSu on viiden ottelun voittoputkessa ja sarjataulukon kärjessä, Panthers neljäntenä neljä pistettä FoSua jäljessä. Kumpikaan ei halua hävitä juuri tätä peliä. Herkulliset on asetelmat. Tätä ei kannata missata, mistään hinnasta…

PÖYTÄ ON KATETTU

"Sarjakärki on aina se, jonka kaikki haluavat voittaa." Näihin päävalmentaja Pasi Lehtosen sanoihin on helppo yhtyä. FoSun päänahka on varmasti tällä hetkellä erittäin haluttu. Tommi Ojala Panthersista heittää vielä oman pikku mausteen tähän keitokseen. "Näissä on vähän paikallisväännön tunnelmaakin, forssalaisten voittamisesta saa aina suurta nautintoa. Kyllä siitä tiukka vääntö pisteistä saadaan." Pöytä on siis katettu todelliselle lauantai-illan herkkupalalle. Lehtonen ja Ojala toivovat molemmat yhtä samaa asiaa: "Toivottavasti tulee yleisöä, jotta saadaan kunnon lauantai-illan huumaa." Sanoo Ojala ja Lehtonen komppaa. "Meteliä vaan paljon, niin ROK!!!!" Lehtosella on muistoja Riihimäeltä jo monen vuoden takaa. "Joukkueet ovat toisilleen tuttuja ja välimatkakin on pieni. Lisäksi vanhat FoSu vs. Laaka -ajat muistuvat varmaankin joillekin mieleen."

Kasimir Raudus odottaa jo vesi kielellä tulevaa ottelua. "Panthers vastustajana sytyttää aina!" Raudus esittää myös yhden toiveen Riihimäen suuntaan. "Toivottavasti Riihimäen rumpuryhmä saapuu myös paikalle, jotta saadaan kunnon tunnelma halliin." Raudus odottaa lauantailta siivoustalkoita. "Maalinedusta täytyy siivota ja meidän on myös saatava puolustuspää pysymään puhtaana." Rauduksella on erittäin vahva usko siihen, että omalla pelillä Panthers pystytään kaatamaan. "Uskon että Panthers tulee kovaa päälle ja yrittää nujertaa meidän fyysisyydellään. Siihen meidän on vastattava! Ei saa antaa vastustajan saada hurmosta päälle, muuten meille tulee noutaja."


TYÖNTEON TÄYTYY JATKUA

FoSulla on nyt viisi voittoa kuudesta peleistä. Ainoa kauneusvirhe sattui kauden avauksessa, mutta sen jälkeen on tullut pelkkiä voittoja. Lehtonen kuitenkin muistuttaa, työnteon täytyy jatkua! "Kautta on vasta neljännes takana, joten turha lähteä nyt keulimaan tässä." Lehtonen on muistuttanut joukkuetta tästä asiasta ja sanoo joukkueessa olevan rento fiilis. Lehtonen nauttii tästä lajista todella paljon ja lauantaina on jälleen suuri päivä. "Etenkin peli-illat ovat aina hienoja. Varsinkin kotona, kun yleisökin on taas löytänyt tiensä lauteille." FoSun alkukauden yleisö keskiarvo melkein 300 katsojaa. Toivottavasti tuo lukema on lauantain jälkeen suurempi.


EHJÄ 60-MINUUTTINEN HAKUSESSA

Vierasjoukkue Panthers on pelannut kuusi ottelua, joista on se voittanut kolme ja hävinnyt kolme. Ottelut ovat olleet tiukkoja, joista peräti neljä on päättynyt maalin erolla. Tommi Ojala on tyytyväinen joukkueen alkukauteen. "Alkukausi on ollut klassisesti sanottuna ihan ok. Joka pelissä on pelattu loppuun asti aidosti voitosta." Parannettavaa löytyy muutamasta asiasta. "Ei ole kuitenkaan pystytty kertaakaan pelaamaan ehjää kokonaista peliä. On pelattu todella hyviä eriä, mutta joukkoon mahtuu myös todellisia pyllähdyksiä. Maalintekoon ja hyökkäyspelaamiseen yleensä pitäisi saada enemmän röyhkeyttä." Panthersilla onkin yhtenä teemana, että näitä tiukkoja pelejä täytyy oppia voittamaan. "Mutta tiukat pelit, nehän ovat tämän homman suola. Niiden kääntyminen suuntaan tai toiseen heilauttaa sijoitusta sarjataulukossa keväällä todennäköisesti monta pykälää, koska sarja on sen verran tasainen." Näin analysoi siis vierasjoukkueen Tommi Ojala. Hän haluaa loppuun vielä sanoa terveisiä Raudukselle. "Kiva, kun Raudus rupesi taas pelaamaan, niin ei ole viheltämässä jokaista meidän peliä." Naamat ovat varmasti muistissa, puolin ja toisin. Saa nähdä syttyykö kipinä illan aikana…


FORSSA ILMAN JUNA-ASEMAA

Vaikka Forssasta ei juna-asemaa ei löydykään, niin löytyy silti juna. Nimittäin FoSun juna. Ja se kulkee tällä hetkellä siis voittoputkessa ja FoSun juna-asema on nimeltään Kirkassilmä-Areena. Tervetuloa seuraamaan todellista näytelmää, jossa kuka tahansa voi nousta valokeilaan. Kuka se onkaan? Tästä voi kaikkien aikojen käsikirjoitus… Otteluisäntänä Forssan Teatteri.

Nähdään hallilla!<< Edellinen
25.10.2015 JUNA KULKEE NYT SARJAKÄRJESSÄ – OTTELURAPORTTI FOSU – 02
Seuraava >>
31.10.2015 JÄNNITYSNÄYTELMÄSSÄ PÄÄOSASSA -FOSU-PANTHERS KOKOONPANO
Tänään: 20.03.2018 12:02 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021