Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

LAAJA MATERIAALI RATKAISI - OTTELURAPORTTI V&L - FOSU - 17.10.2015

FoSu kävi hakemassa Tampereelta hienon 13-8 vierasvoiton, V&L:n vieraana. Ottelu ratkesi kolmannessa erässä, kun FoSu latoi pallon verkkoon peräti seitsemän kertaa. Sitä ennen se oli tuhlaillut paikoja oikein urakalla. Kaksi erää olikin tasaista, ennen kolmatta.

RUNSASMAALINEN ENSIMMÄINEN ERÄ
Ensimäisessä erässä maaleja tehtiin tasatahtiin. Kotijoukkue oli tehokkaampi viimeistelyssä ja se vei erän 5-4. FoSulla oli ottelun alusta lähtien paikkoja, mutta Lehtinen kotijoukkueen maalilla pelasti niistä osan kyllä komeasti, ja välillä oli sihti hukassa, ja välillä ei sitten käynyt tuurikaan. Ottelun alusta asti kaikki kolme kenttää saivat pallon vastustajan päätyyn ja kaikki kentät loivat tilanteita.
Vastustaja kuitenkin oli tylympi viimeistelyssä. FoSun ei auttanut muu kuin uskoa omaan tekemiseen ja siihen, että niitä maaleja tulee vielä enemmän. "Joo paikkoja luotiin tänään miltei 20 maaliin." Sanoo päävalmentaja Lehtonen. Hän on tyytyväinen siihen, että ratkaisijoita löytyi tänään laajalta rintamalta. "Kolmonen sai tärkeitä onnistumisia kuten myös ykkönen. Hyvä että ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla. Tänään näin."
PUOLUSTUS PARANI TOISEEN ERÄÄN
FoSu paransi puolustusta toiseen erään, ja veikin sen 2-0. "Hyvä toinen erä loi pohjan ottelun kääntämiselle." Sanoo Lehtonen viitaten tuohon kolmanteen erään, jossa FoSu meni menojaan. FoSun laajan rintaman onnistumista kertoo myös se, että maaleja merkattiin yhdeksälle eri miehelle. Puolustuksen tukipilarit Kasimir Raudus, Valtteri Rämö ja Tommi Mäkinen laukoivat muun muassa maalin mieheen. Toiselle erätauolle lähdettiin FoSun johdossa 5-6.
Lehtonen nostaa vielä yhden asian esille, miten ottelu kääntyi tänään. "Alettiin keskittyä pelaamiseen toisessa erässä." Sanoo Lehtonen ja tarkentaa. "Onneksi lopetettiin se tuomarille huutelu ajoissa ja alettiin pelata. Kaveri jatkoi sitä läpi ottelun ja me saatiin keskitettyä energiat itse tekemiseen. Kolmannessa erässä tuo näkyi."
Tuomarilinja oli tiukka läpi illan. Kasperi Grahn kuitenkin oli tyytyväinen siihen. "Tuomareitten linja oli ihan hyvä ei mitään valittamista!" Sanoo Grahn ja Lehtonen lisää vielä: "Kestettiin paine ja opittiin pelin tyyli ensimmäisen erän jälkeen ja nyt se kantoi hetelmää."
KOLMANNESSA ERÄSSÄ KARKUUN
FoSu siirtyi heti kolmannen erän alkuun kolmen maalin johtoon, V&L tuli vielä parin maalin päähän, mutta FoSun tehostunut viimeistely oli tuottanut tulosta siinä määrin, että se johti kymmenen minuuttia ennen loppua viidellä maalilla.
Yksi illan sankareista oli Aleksi Kanninen, joka viimeisteli kolmannessa erässä hattutempun. "Peli toimi itsellä ja koko kentällä tänään tosi hyvin. Täytyy olla tyytyväinen, kun on ollut vähä vaikea alkukausi." Kanninen myöntää myös, että heidän ketjunsa peli toimi tänään mallikkaasti. "Yritettiin pelata mahdollisimman yksinkertaista peliä." Sanoo Kanninen ja lisää vielä lopuksi: "Peli oli aika vääntämistä, mistä varmaan saatiin ylimäärästä virtaa."
Kotijoukkue tuli kolmannen erän lopulla vielä kolme maalin päähän, ehkä vähän FoSun lepsuilun ansiosta. Sitten homma otettiin taas haltuun. Grahn ja Lintula tekivät lopussa vielä maalit mieheen ja näin ottelun lopputulos kirjattiin 13-8 FoSun hyväksi.
Tehopisteitä merkattiin lopulta 12 eri pelaajalle. Ottelun tehokkaimpia olivat: Aleksi Kanninen 3+3, Miika Alenius 3+0, Leevi Kainulainen 0+3 ja Kasperi Grahn 1+2.
JUNA KULKEE
FoSu on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Seuraava ottelu pelataan viikon päästä lauantaina, kotona, kun vastaan asettuu O2 Jyväskylästä. Ottelu alkaa kello 18.00. Klikkaa mukaan tapahtumaan ja tsekkaa lisätiedot. Nähdään hallilla! Tämä juna se vaan puksuttaa eteenpäin.<< Edellinen
17.10.2015 V&L:n KAATOON NÄILLÄ MIEHILLÄ
Seuraava >>
19.10.2015 Naiset Vammalassa 2 points
Tänään: 24.03.2018 23:30 Nimipäivä: Kaapo ja Gabriel 1240079