Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

SAAMMEKO ESITELLÄ: KIRKASSILMÄ - AREENA - 15.10.2015

FoSun kotihalli on nyt (OPTIKKO) KIRKASSILMÄ – AREENA. Kirkassilmän yrittäjä Satu Järvinen ja FoSu edustusjoukkueen manageri Pasi Väre kertovat fiiliksiä syntyneestä sopimuksesta.

"TUNTUU NIIN HIENOLTA!"

Satu Järvinen, yrittäjä ja intohimoinen salibandyfani, hehkuttaa uutta syntynyttä sopimusta. "Tuntuu niin hienolta nähdä oman yrityksen nimi hallin ulkoseinällä. Kaiken lisäksi se on näkyvällä paikalla. Ja koska lajin harrastajia, sekä harrastajien lähipiiriä liikkuu hallilla paljon, niin näkyvyys on taattu."

Satu Järvisellä on pitkä tausta salibandyn pari3sa ja hän onkin tuttu näky FoSun hallilla peleissä. "Kymmenisen vuotta sitten olen poikani harrastuksen mukana löytänyt salibandyn. "Tässä matkan varrella olen toiminut FoSun taustajoukoissa ja myös hallituksessa. Tosin tällä hetkellä nautin vain peleistä ja seuraan useamman ikäluokan kehitystä."

Järvisellä on myös vahva, 15 vuoden tausta yrittäjänä, ja monen tietävät ja tuntevat hänet "Kirkassilmän Satuna." Hän on ollut aina innokas liikkumaan. "Mutta viime vuosina työnteko on vienyt harrastuksilta aikaa." Harmittelee Järvinen. "Nyt kuitenkin alkaa olla taas aikaa panostaa omaan hyvinvointiin. Eihän sitä koskaan tiedä, jos palaisi nuoruuden lajin pariin eli maila käteen…"

Järvinen iloitsee siitä, että tänä syksynä katsojat ovat löytäneet tiensä FoSun peleihin. "On kyllä hienoa, että halli on tänä syksynä täyttynyt kannustajista. Ja haluan omalta osaltani olla mukana kehittämässä ja antaa ns. porkkanaa, jotta kannattajat saavat myös omia hyötyjä ja etuja." Eli jäädään odottelemaan mitäs kaikkea tässä yhdessä keksitäänkään… ;)


LUOTTOA PAIKALLISUUTEEN

FoSun manageri Pasi Väre on myös erittäin tyytyväinen syntyneeseen diiliin. "Hienoa, että Satu lähti mukaan tähän. Olemme tyytyväisiä, että saimme paikallisen yrittäjän ja ihmisen, joka on helppo bongata myös hallilta." Järvinen on samoilla linjoilla Väreen kanssa. "Tämä on minulle kunnia-asia saada olla mukana näin näkyvästi. Työssäni otan huomioon paikallisuutta ja kotimaisuutta. Samoin omassa ostoskäyttäytymisessä, ja palveluiden hankkimisessa luotan paikallisuuteen. Näin voin olla tukemassa Forssan seutukunnan nuorison liikkumista, se on upea juttu!" Sanoo järvinen ja lisää vielä lopuksi: "Toivottavasti mahdollisimman moni kokeilee lajia ja innostuu!"

Tästä eteenpäin sen lisäksi, että nähdään hallilla, voidaan sanoa, nähdään Kirkassilmä Areenalla.


<< Edellinen
12.10.2015 Tuplanollille niukka tappio Kauniaisista
Seuraava >>
16.10.2015 VAUHTIA JA LÄMÄREITÄ? - ENNAKKO V&L – FOSU
Tänään: 24.03.2018 23:24 Nimipäivä: Kaapo ja Gabriel 1240079