Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

JUNA TAKAISIN RAITEILLEEN - ENNAKKO SCU - FOSU - 02.10.2015

FoSu matkustaa Janakkalaan kauden ensimmäiseen vieraspeliin, hakemaan kauden avausvoittoaan, tarkoituksena palata raiteilleen kirpaisevan avaustappion jälkeen. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä Janakkalassa odottaa omat haasteensa.

PIENEHKÖÖN KAUKALOON

Viime viikonlopun tappio on nyt pyyhitty pois mielestä ja juna kulkee kohti seuraavaa peliä. Edessä on vieraspeli Janakkalassa Urbansin vieraana, joka haki kauden avauksessaan voiton Blastersista jatkoajan jälkeen. Varmana asiana voidaan pitää sitä, että FoSu lähtee äärimmäisen sisuuntuneena hakemaan kauden avausvoittoaan. Helppoa se ei tule olemaan, sillä Janakkalassa odottaa erittäin motivoitunut kotijoukkue, kuten päävalmentaja Jussi Aaltonen asian ilmaisi. ”Ollaan otettu mukaan oikeastaan vain motivoituneita pelaajia, jotka käyvät harjoituksissa. Meillä on sopiva sekoitus vanhempia pelaajia ja a-juniori ikäisiä pelaajia.” Kysyttäessä minkälainen ottelu on odotettavissa, molemmat valmentajat nostavat esiin samoja asioita. Kuten esimerkiksi Janakkalan pienehkön kaukalon. ”Odotan perjantaina pelistä erittäin tasaista vääntöä, vauhdikasta ja maalirikasta, pienehkössä kaukalossa. Vähemmän paikkoja tuhlaava joukkue voittaa.” Sanoo Aaltonen ja Lehtonen komppaa: ”Pieni kaukalo tosiaan. Keskialueella on ahdasta ja tila pitää löytää nopeammin. Hyökkäyspäässä pitää saada palloa terävämmin maalille ja sinne pitää myös mennä hanakammin. Veikkaisin myös, että aika rikkonainen peli tulee johtuen juuri tilan ja ajan puutteesta.” 
Urbans on tuttu vastustaja tässä vuosien varrelta. Viime kauteen verrattuna Urbans on ehkä hieman vahvistunut. Joukkueen tavoite tulevalle kaudelle on päästä neljän joukkoon. ”Varsinaisia tavoitteita ei olla joukkueen kanssa yhdessä lyöty lukkoon, mutta joka peliä lähdetään tietysti voittamaan ja katsotaan mihin se riittää sarjan lopuksi. Olisihan se hienoa olla neljän joukossa ja päästä pelaamaan lohkon sisäisiä pleijareita.”

 

”PAREMMAT PÄIVÄUNET”

Lehtonen antoi kritiikkiä avausottelun jälkeen itselleen. "Viime lauantaina järjestin itse itselleni turhan kiireisen ohjelman ennen peliä ja en oikein päässyt itsekään peliin sisään millään lailla. Nyt aion nukkua paremmat päiväunet ja syödä järkevämmin ennen peliä.” Entä aikooko FoSu tehdä jotain ketjumuutoksia? ”Pieniä ketjumuutoksia tulee, mutta en avaa niitä nyt vielä…” Entä millä tavalla juna saadaan takaisin raiteilleen? ”Täytyy puolustaa huomattavasti tarkemmin kuin viime pelissä sekä suorittamalla ihan perustekeminen hyvin huolellisesti. Ja ne maalipaikat! Ne pitää myös hyödyntää tehokkaasti.”

 

YKSINKERTAISTA PELIÄ

Leevi Kainulaisella on myös selkeä resepti siihen, miten voitto haetaan Janakkalasta. ”Pelataan yksinkertaista peliä ja paljon vetoja.” Myös Kainulainen muistuttaa pienestä kaukalosta. ”Tilanteita tulee paljon ja nopeasti.” Kainulainen sanoo, että voitto mukana aiotaan palata Forssaan, mutta tiedostaa, että se vaatii töitä. ”Kunnolla varmaan saa painia kulmissa ja maalin edessä.”

 

MAALIRIKKAITA PELEJÄ

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja ottelut olivat erittäin maalirikkaita. FoSu haki voiton vieraissa 12-7 ja kotona pisteet jaettiin 12-12 tasatuloksella. Näissä peleissä nähtiin siis yhteensä peräti 43 maalia! Perjantaina sitten nähdään minkälaiset karkelot saadaan tällä kertaa aikaiseksi. Ottelu alkaa kello 19.30.

Avausotteluissa joukkueidensa tehokkaimpia olivat Kalle Laukkanen, Ville Salomäki ja Timo Mäkinen, joista kukin teki kaksi maalia. Urbansilla avausottelussa tehokkaimpia olivat Jouko Honkanen (1+3), Pyry Peltonen hattutempullaan sekä Teuvo Kinnunen (2+1) ja Christian Henriksson (2+1).
Ottelusta tarjolla LIVE-seuranta. Hyppää mukaan Twitterissä @FoSuLIVE tai sitten FoSun nettisivuilla kohdassa FOSU LIVE. Otteluun heitetään ilmoille pieni kilpailu... Pysykää kuulolla!

&8234;‎junakulkee&8236;
&8234;‎voittohimaan<< Edellinen
28.09.2015 Tyttösäbä 1-2 -luokkalaisille
Seuraava >>
03.10.2015 RAITEILLA OLLAAN -OTTELURAPORTTI SCU - FOSU
Tänään: 27.04.2018 05:53 Nimipäivä: Merja 1255681