Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

RAITEILLA OLLAAN -OTTELURAPORTTI SCU - FOSU - 03.10.2015

Otteluraportti CS Urbans - FoSu

FoSu pelasi kauden toisen ottelunsa Janakkalan perjantai-illassa. Hyvin ja uhrautuvasti puolustanut FoSu haki lopulta selkeän 7-2 voiton.


JUNA TAKAISIN RAITEILLEEN

Ennen ottelua puhuttiin siitä, minkälaisia haasteita Janakkalan pienehkö kaukalo tarjoaa. Päävalmentaja Lehtonen sanoo, ottelun olleen juuri sellainen, kuin odottikin. "Ottelu oli aika lailla juuri odotusten mukainen. Vähän tilaa ja aikaa sekä paljon kontaktia. Maalipaikat olivat kiven alla ja maalilla paljon hässäkkää." Lehtonen olikin erittäin tyytyväinen voiton jälkeen, moneenkin asiaan. "Olen tyytyväinen puolustuspeliin. Pojat peittivät vetoja todella paljon. Järvisen Antti sanoi ensimmäisen erän jälkeen, ettei monesti nähnyt vetoja, kun miestä oli maalin edessä reilusti. Mutta hyvin laittoi jätkät kroppaa likoon. Hatunnosto siitä." Lehtonen nostaa esiin myös Urbansin vahvan alun. "Kestettiin kaverin rynnistys ottelun alussa paremmin kuin vuosi sitten ja saatiin sen myötä hyvä startti peliin, vaikka kaveri avausosuman iskikin."
Urbans tuli otteluun vahvalla sykkeellä ja sillä oli avausminuutilla, oikeastaan avauskymmenellä sekunnilla pari loistopaikkaa. Siihen perään Laukkanen suti ohi aivan avopaikasta, jonka perään Salomäellä oli maalin edessä mahdollisuus viedä FoSu johtoon. Kahdeksan minuutin kohdalla Urbans kuitenkin iski avausmaalin ottelussa ja siirtyi 1-0 johtoon vastahyökkäyksen päätteeksi. FoSu kuittasi tasoihin muutama minuutti myöhemmin kapteeni Lintulan toimesta, Kalle Laukkasen syöttäessä. Urbansin maalivahti Mikko Känkänen ei ehtinyt torjumaan ja näin peli oli tasan. Enempää maaleja ei nähty avauserässä, vaikka molemmilla oli paikat ehkä iskeä yksi maali, FoSu kävi kerran todella lähellä, mutta tolppa oli tiellä. Avauserä oli tasainen, illan tasaisin. "Ensimmäinen erä oli todellakin tasainen. Pari maalia suuntaan tai toiseen, niin olisi voinut olla erilainen matsi. Onneksi onnistuttiin tasoittamaan suht pian Urbansin maalin jälkeen, se oli hyvä juttu."


TAPETUT JÄÄHYT KULMINAATIOPISTE

Toisessa erässä Urbans siirtyi 2-1 johtoon erän alussa lähivaparista, mutta FoSu tasoitti jälleen nopeasti, kapteeni Lintulan illan toisella, tällä kertaa syöttäjänä toimi Ville Salomäki. Sitten nähtiin Lehtosen mukaan ottelun kulminaatiopiste. FoSulle tuomittiin pari jäähyä, jotka se molemmat selvitti. Urbansilla oli pari loistopaikkaa tehdä maali, kerran pallo oli aivan maaliviivalla ja hätäisimmät tuulettivat jo maalia. Mutta siellä se pallo oli Järvisen alla. "Ei lähelläkään… :D" FoSu oli tässä vaiheessa ottavana osapuolena, toki täytyy muistaa, että se pelasi pari alivoimaa.
 Tapettujen jäähyjen jälkeen ote alkoi siirtyä pikkuhiljaa FoSulle ja ehkä hieman tunteetkin alkoivat kuumeta. Näin otteluun oli tullut säpinää samalla. Kalle Laukkanen vei FoSun johtoon ottelun puolen välin paikkeilla, Santeri Rekolan syötöstä. Ja tästä johdosta se ei enää illan aikana luopunut. Erän lopussa kotijoukkueen tasoitus oli lähellä, pallo kävi ylärimassa ja Järvinen ei hetkeen tiennyt missä pallo oli. Toiselle erätauolle siirryttiin siis FoSun johtaessa 2-3. Lehtosta lämmitti selvitetyt jäähyt. "Ja se kun niiden jälkeen päästiin vielä johtoasemassa toiselle erätauolle."


KOSMETIIKKAA

Kolmannen erän alkuun FoSu siirtyi parin maalin johtoon Kalle Laukkasen illan toisella maalilla. Tästä hetki eteenpäin ja FoSu selvitti alivoiman ja siihen heti perään taululle 2-5, kun Leevi Kainulainen laukoi FoSun kolmen maalin johtoon. Tästä Urbans ei enää toipunut ja FoSulla ei oikeastaan ollut enää mitään hätää tästä eteenpäin. Tätä mieltä on myös Lehtonen. "Kun kolmannessa erässä osuttiin muutaman kerran suht nopeasti, niin loppu oli kosmetiikkaa." Lintula ja Salomäki tekivät vielä maalit FoSulle, kaunistellen loppunumeroita. Lopputulos siis 2-7.
 Illan tehokkaimmat olivat Lintula 3+1 ja Laukkanen 2+2.
 Voitto oli ansaittu, ja näin FoSun juna palasi raiteilleen. Se pelasi hyvän ja tiiviin ottelun ja jokaisesta näki, että todellakin halutaan voittaa. Kysyttäessä Lehtoselta, helpottiko voitto niin vastaus on hyvin simppeli. "Mitäs luulet…"


HIEMAN SAUNAA JA KATSEET SEURAAVAAN PELIIN

Ottelussa yhden maalin tehnyt Leevi Kainulainen oli myös helpottunut ottelun jälkeen. Kainulainen taisteli ja raatoi läpi illan ja hänen tekemänsä 2-5 maali oli oikeastaan se, josta Urbans ei enää toipunut. Myös hänen mielestään ottelu oli juuri sellainen, kuin saattoi odottaa. "Aikalailla oli juu, puolustuspäässä olimme parempia kuin odotin, mutta hyökkäyspäässä olisi voitu hyödyntää paikkoja enemmänkin." Sanoo Kainulainen ja jakaa kiitosta koko joukkueelle. "Joka jätkä hoiti tänään oman ruutunsa hyvin. Nyt nautitaan hetki tästä ja saunotaan jengin kanssa. Sitten katseet jo seuraavaa peliin."


SEURAAVAKSI JYVÄSKYLÄÄN

Se seuraava peli pelataan ensi lauantaina, kun edessä on kauden ensimmäinen Jyväskylän reissu Blastersin vieraana. Ottelu alkaa kello 17.00. Heti seuraavana päivänä pelataan kotiottelu Ilvestä vastaan. Kaikki mestoillle!


VÄHÄN LOPPUKEVENNYSTÄ

 Vaikka kausi on vasta alussa ja pelattu kaksi ottelua, suurin osa joukkueista pelannut vain yhden pelin niin laitetaan vähän tilastoja.
 Kalle Laukkanen on maalipörssin ja pistepörssin kärjessä. Ja Urbansia vastaan mainiosti pelannut Antti Järvinen johtaa maalivahtitilastoa torjuntaprosentilla 81,03. Ja FoSu on sarjataulukon kärjessä… ;)
 Näistä asetelmista on hieno jatkaa matkaa.

&8234;‎junakulkee&8236;<< Edellinen
02.10.2015 JUNA TAKAISIN RAITEILLEEN - ENNAKKO SCU - FOSU
Seuraava >>
06.10.2015 Haluatko Salibandyerotuomariksi?
Tänään: 19.03.2018 08:51 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237470