Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KIRPAISEVA TAPPIO - OTTELURAPORTTI FOSU – DIAMONDS - 27.09.2015

FoSu hävisi kauden avauksen jyväskyläläiselle Diamondsille, lopulta niukasta 8-9. FoSu nousi 1-5 tappioasemasta tasoihin, kävi johdossakin, mutta lopulta vierasjoukkueen viimeisellä minuutilla tekemä maali aiheutti FoSulle tappion kauden avauksessa. Avausottelu houkutteli paikalle 350 katsojaa, mikä on kerrassaan hieno lukema!

VAHVA ALKU, MUTTA…
Ensimmäisen erän ensimmäiset kymmenen minuuttia mentiin täysin FoSun komennossa. FoSu siirtyikin johtoon parin minuutin kohdalla, Timo Mäkinen sai kunnian tehdä tämän kauden FoSun ensimmäisen maalin Kasperi Grahnin syötöstä. Siitä alkoi FoSu järjestään vyöryä kohti Diamondsin maalia ja loi paikkoja, mutta palloa ei saatu sisään. Sitten tapahtui se mitä melkein aina yleensä. Kun et itse tee, niin kaveri tekee. Ja niin kävi nytkin. Vierasjoukkue tuli tasoihin, oikeastaan ensimmäisestä paikastaan, kun pelikellossa oli 11 minuuttia. Vierasjoukkue pääsi peliin mukaan ja ottelu alkoi tasoittua. Erän loppuun vieraat tekivät vielä pari maalia 17 sekunnin välein. Tässä vaiheessa FoSu otti aikalisän. Vierasjoukkue oli toipunut FoSun vahvasta alusta ja tylytti käyttämällä paikkansa tehokkaasti. Näin ensimmäiselle erätauolle mentiin 1-3 tilanteessa. Päävalmentaja Lehtonen harmitteli, ettei ensimmäisessä erässä saatu tehtyä enempää maaleja. Oliko syy sitten siinä, että peli oli aika hermostunutta…

ENSIN KYLMÄÄ VETTÄ JA SITTEN TAAS PELIIN MUKAAN
Toiseen erään lähdettiin FoSun ylivoimalla. Vieraat selvittivät sen ja kaatoivat kylmää vettä forssalaisten niskaan; tultuaan täysilukuiseksi vieraat menivät 1-4 johtoon. Tätä ennen FoSulla oli loistava paikka kavennukseen. Seuraava maali nähtiin ottelun puolivälissä ja sen teki taas vierasjoukkue, ylivoimalla, suoran hyökkäyksen päätteeksi kun FoSulla oli vähän vaihto kesken. Näin FoSu oli yht'äkkiä neljän maalin takaa-ajoasemassa. FoSu aloitti vimmatun takaa-ajon, jonka oikeastaan kunnolla käynnisti Miika Alenius tekemällä tärkeän kavennuksen kun pelikellossa oli 32 minuuttia. Tästä syttyi myös yleisö, joka alkoi piiskata FoSua rumpuryhmän avustamana. Vieraat olivat todella lähellä maalia, osa jo tuuletti maalia, mutta FoSun onneksi pallo ei mennyt maaliin. Erän lopussa FoSu tuli maalin päähän kun Kalle Laukkanen ja Valtteri Heikkonen tekivät minuutin välein maalin mieheen. Näin FoSu oli jälleen pelissä mukana ja toiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 4-5.

VUOROTAHTIA MAALEJA
Kolmannessa erässä FoSu tuli nopeasti tasoihin Ville Salomäen toimesta. Sitten vieraat menivät taas johtoon, jonka Salomäki tasoitti illan toisellaan. Timo Mäkinen vei FoSun johtoon heti tähän perään ja kaikki näytti niin hyvältä. FoSu oli noussut 1-5 tilanteesta rinnalle ja ohi. Mutta. Vieraat jatkoivat tehokasta paikkojensa käyttämistä ja tasoittivat ottelun kun noin yhdeksän minuuttia oli ottelua jäljellä. FoSu ei tästä häkeltynyt vaan meni Kalle Laukkasen maalilla taas johtoon vain 20 sekuntia Diamondsin tasoitusmaalin jälkeen. Kaikki näytti taas niin hyvältä…

HUIPPUTONTTEJA
Vieraat tulivat tasoihin kun seitsemän minuuttia oli erää jäljellä. FoSulla oli tämän jälkeen paikat ratkaista ottelu. Ensin pallo kävi tolpassa, sitten Salomäellä oli loistava paikka tehdä maali… FoSu haki vimmatusti johtomaalia ja vieraat olivat pakotettuja ottamaan aikalisä. Tämänkin jälkeen FoSulla oli ns. huipputontti kun Kasperi Grahn pääsi ohjaamaan maalin edestä aivan vapaasti. Ja sitten se tapahtui taas… Kun et itse tee niin… Vierasjoukkue teki ns. räkämaalin, pallo kimpoili jostain maaliin ja Antti Järvinen ei voinut FoSun maalilla mitään. Pelikellossa oli aikaa 39 sekuntia. FoSulla ei ollut enää aikalisää käytettävissä tässä vaiheessa. Aikaa oli tasoitukseen kyllä, mutta oikeastaan FoSu ei saanut enää luotua paikkaa, vaikka haki tasoitusta ilman maalivahtiakin. Näin vierasjoukkue oli hakenut Forssasta voiton kauden avauksessa.

"KAIKEN PITI OLLA KUNNOSSA…"
Maalivahti Antti Järvinen harmitteli oman joukkueensa virheiden määrää. "Vastustajalta mitään pois ottamatta, pelattiin huono peli ja tehtiin paljon virheitä ja niistä kaveri rankaisi tylysti." Järvinen kritisoi myös itseään ottelun jälkeen. "Ei mikään taikuripäivä itseltäkään. Pari maalia otan selvästi omaan piikkiin." Järvinen ruoskii itseään ja jatkaa: "Ja oli muutenkin aika erikoinen peli. Kaiken piti olla kunnossa, hallissa paljon katsojia ja mukava meteli. Mutta siihen se hauskuus sitten jäi."

"LATINKI MENI EHKÄ HIEMAN YLI…"
Päävalmentaja Lehtonen harmitteli puolestaan ottelun jälkeen juuri tuota ottelun ekaa kymppiä. "Se oli joo täysin meidän, mutta ei vaan saatu naulattua enempää vaikka paikkoja oli. Peli ratkesi kaverin tehokkaampaan paikkojen hyödyntämiseen." Tarkempia syitä kysyttäessä Lehtonen sanoo, että omassa päässä oli vähän pehmeää pelaamista. "Ei päästy muutenkaan lähellekään parastamme. Ehkä latinki meni hiukan yli." Lehtonen antaa myös kritiikkiä itselleen. "Valmennus oli myös hiukan unessa tänään. Peilistä löytyy syypää."

JUNA JATKAA KULKUAAN
Kauden avaus on nyt ohi ja vaikka tappio tuli, niin kausi alkoi silti sopivalla pöhinällä. Hallissa oli hyvää meteliä, toki sitä mahtuu vielä enemmän sinne…
Hymiö wink
Erätaukokilpailussa oli kivasti osanottajia. Tästä on hyvä jatkaa matkaa… FoSu pelaa seuraavan kerran kotonaan 11.10. kun vastassa on Ilves. Otteluisäntänä on tuolloin Forssan Lehti, joka tarjoaa ottelun katsojille huippuetuja. Pysykää kuulolla!
FoSun seuraava peli on 2.10. perjantaina Janakkalassa Urbansia vastaan. Tuostakin ottelusta tarjolla live-seuranta. Twitterissä @FoSuLIVE tarjoaa tilanteet ja maalit ja tunnelmat. FoSun nettisivuilla kohdassa FoSuLIVE voi myös seurata ottelun kulkua.
&8234;&8206;junakulkee&8236;
&8234;&8206;nähdäänhallilla&8236;


<< Edellinen
27.09.2015 B-poikien SM-sarja käyntiin kotihallissa
Seuraava >>
27.09.2015 FoSun B-juniorit voittivat Steelersin SM-sarja-avauksessa.
Tänään: 20.03.2018 00:25 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1237659