Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

JOTAIN TULEE TAPAHTUMAAN - KAUSI 15-16 VALMIINA ALKAMAAN - ENNAKKO FOSU - DIAMONDS - 26.09.2015

Meillä on divariunelma. Alla ennakkoa tulevasta kaudesta ja tavoitteista, sekä avauspelin FoSu - Diamonds ennakko. Ottelu alkaa kello 18.00. Nähdään hallilla!


PIENIÄ VIILAUKSIA
FoSu edustuksen kausi alkaa tänään kotiottelulla jyväskyläläistä Diamondsia vastaan, jossa on paljon kokeneita pelaajia. Viime kaudella FoSu voitti molemmat keskinäiset kohtaamiset. Nyt alkaa kuitenkin uusi kausi ja Diamonds on vahvistunut kesän aikana. "Pääpaino oli kesän aikana vahvistaa viime vuonna havaittuja heikkouksiamme." Kertoo Joonas Valjakka Diamondsista. FoSussa ei pahemmin muutoksia ole tapahtunut viime kaudesta. "Aika lailla fifty-sixty-tilanne, saatiin paikattua muutama pois lähtenyt pelaaja ihan laadukkaasti." Sanoo FoSun pääävalmentaja Pasi Lehtonen.

FoSu on viilannut pelitapaansa viime kaudesta ja pyrkii olemaan pallollisena aktiivisempi tulevalla kaudella. Myös puolustusta on koitettu saada tiiviimmäksi. "Pyritään pitämään kaveri pois satasen sektorilta." Kertoo Lehtonen ajatuksiaan pelitapaviilauksista.

Jyväskylässä ei ole asetettu erillistä tavoitetta tulevalle kaudelle muuta kuin yksi: "Kunhan pelaaminen pysyy mukavana ja tarpeeksi haasteellisena olemme täyttäneet ainakin yhden tavoitteemme." Sanoo Valjakka ja tarkentaa: "Mutta tottakai tässä sarjassa jokainen peli halutaan voittaa." FoSun kohdalla tavoitteista puhuttaessa nousee esiin sana "Divari". Lehtoselta kysyttäessä tulevasta kaudesta voi rivien välistä lukea, mikä se tavoite on. "Odotan hyvää kautta niin tuloksellisesti kuin pelillisesti ja urheilullisestikin. Jokaista peliä lähdetään voittamaan ja tavoite on voittaa se kauden viimeinen matsi."

Aivan. Voittaa kauden viimeinen matsi… Tämän eteen on tehty kovasti töitä FoSussa, kaikella saralla. "Kesä meni hienosti kovaa treenatessa, monipuolisesti. Käytettiin Kutomon liikuntakeskuksen monipuolisia palveluja, Ketolan Ari opetti juoksuteknisiä asioita. Myös Rantasipin rappuset tuli taas tutuksi." Lehtonen kiittelee kahta asiaa: "Hyvä sitoutuminen ja tekemisen meininki. Seurassa tuntuu muutenkin olevan hyvä pöhinä nyt hiukan joka saralla." Harjoituspelit menivät FoSulta mainiosti kun jokaisesta matsista tuli voitto. Diamonds pelasi vain kaksi harjoitusottelua, niistä tuloksena voitto ja tappio. Harjoituspelit ovat kuitenkin nyt historiaa, vain tulevalla on merkitystä.

"LISÄÄNTYKÄÄ…"
Molemmat valmentajat haluavat lähettää terveisiä forssalaiselle yleisölle. "Uskaltakaa kannustaa! Siitä nää pelaajat syttyy!" Lehtonen jatkaa vielä: "Sekä lisääntykää…" Sen voi sitten jokainen ymmärtää miten haluaa…

Jyväskylän suunnalta lähetetään seuraavanlaisia terveisiä: "Forssaan on hieno tulla ja varsinkin kauden avaus siellä sytyttää. Viime kauden pelissä yleisö oli kuitenkin poikkeuksellisen flekmaattinen, tästä vähän yllätyimme, sillä Forssan yleisö on ennen niittänyt mainetta lajin piirissä hyvinkin aktiivisena. Uskon kuitenkin että kauden avaus, oman kylän pojat sekä hieno avausvastustaja saavat katsomot täyteen ja ääntä lauteille."

FoSussa on tänä vuonna panostettu ottelutapahtumaan ja yhteistyötä tullaan tekemään eri ja erilaisten tahojen kanssa. Tänä vuonna FoSun otteluissa myös katsojat hyötyvät erilaisista eduista. Uutuutena on erätaukokilpailu, jossa vaihtuvat palkinnot. Tänään palkintona on Minigolfin KYMPPIKORTTI ja kaikki otteluun tulevat saavat huomenna Minigolf-kierroksen yhteydessä kahvin tai limpsan ilmaiseksi. Eli siis hyviä etuja ja palkintoja, kannattaa saapua matsiin.
Ja sitten vielä yksi huomio!!! Ennen ottelua on järjestetty hieman tapahtumaa lapsille ja nuorille. Pikkukentällä on tekniikkarataa, tarkkuuskisaa ja pääsee testaamaan minigolfin puttaamista… Näissäkin luvassa erilaisia palkintoja. Tulkaa sankoin joukoin kauden avaukseen, laitetaan kunnon karkelot pystyyn. Eli siis: &8234;&8206;NÄHDÄÄNHALLILLA&8236;

Ps. FoSun C-junnut aloittavat SM-Sarjassa pelinsä tänään klo 14.00 ja B-junnujen SM sarja alkaa huomenna klo 17.00.


<< Edellinen
20.09.2015 FoSu-Ilves harjoituspeli Areenalla
Seuraava >>
27.09.2015 B-poikien SM-sarja käyntiin kotihallissa
Tänään: 22.03.2018 19:41 Nimipäivä: Vihtori 1239084