Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Tuplanollat SM-sarjaan - 31.08.2015

FoSun C1-juniorit etenivät SM-sarjaan

Lauantaina pelattiin Forssassa C1-poikien SM-sarjakarsintojen jatkokarsinnat, jonne FoSun tuplanollat olivat selvittäneet tiensä edellisenä viikonloppuna Riihimäellä häviten vain yhden pelin lohkovoittaja RSS:lle. RSS pääsi näin suoraan SM-sarjaan ja Forssan pojat jatkoivat tietään karsintojen toiseen vaiheeseen.

Lauantaina ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Lohjan salibandy. Tästä kohtaamisesta povattiin Fosun pojille voittoa, sillä aiemmassa harjoitusottelussa forssalaiset olivat pelillisesti taidokkaampia. Eikä tämä karsinta-ottelukaan jättänyt jossiteltavaa, 18minuutin kohdalla tulostaululla komeili 7-0 kotijoukkueelle. Loppupeli sujuikin pelaillessa vastustajan syyllistyessä typeriin jäähyihin ja Lohjan valmentajan suihkukomennukseen. Lopputulos 12-3 vastasi sitä, mitä katsomossa odotettiin. Näin ollen kotijoukkue ansaitsi paikkansa illan otteluun, jonka palkintona oli, ei enempää eikä vähempää, kuin SM-sarjapaikka.

Oululaisten voitettua Päijät-Hämeen salibandyn omassa ottelussaan oli ottelupari selvillä. FoSu kohtaisi Olssin pojat. Ilmassa leijui, paitsi suurta urheilun juhlaa, mutta myös revanssin makua. Oululaiset kun veivät keväällä Forssassa pelatussa ottelussa forssalaisilta SM-playoff paikan. Kellon osoittaessa 18.00 vihellettiin peli alkavaksi. Kentällä oli havaittavissa molempien joukkueiden osalta hermoilua. Peli oli hienosti Fosun hallinnassa, mutta nopealla vastahyökkäyksellä OLS teki ottelun avausmaalin ajassa 2.23. Oiva Leinonen kuitenkin tasoitti vajaan minuutin pelaamisen jälkeen tilanteeksi 1-1 ja yleisö hurrasi. Kaksi minuuttia tästä kuittasi Oulu taululle 2-1 lukemat. Erän ratkaisuhetkeksi voinee sanoa ajassa 6.43 oululaisten ottamia jäähyjä mailaan lyömisestä ja protestoinnista. Nyt oli Forssalaisilla tilaa kentällä kun pelattiin viidellä kolmea vastaan. Mylly pyöri ja Veeti Kainulainen tasoitti lukemat 2-2 tauluun. Oulu pääsi kuitenkin kuittaamaan vielä alivoimalla 2-3 maalin. Ajassa 13.18 otti Kainulainen mailan nostamisesta jäähyn ja erän lopun sai OLS pelata ylivoimaa, mutta Fosun pojat kestivät sen. Toiseen erään lähdettiin lukemista 2-3 pelaamaan loput sekunnit alivoimasta alta pois. Ajassa 23.33 Leinonen sai jäähyn kädellä pelaamisesta, mutta Fosun Miko Lehtisen torjuessa varmasti ne vedot, joita joukkuekaverit eivät saaneet estettyä säilyi taulussa lukemat. OLS ei siis vakuuttanyt yv-pelillään tälläkään kertaa. Ajassa 26.35 Vesa Holopainen tasoitti pelin ja runsaslukuinen yleisö hurrasi. Kolmas erä aloitettiin tasalukemissa, kunnes ajassa 34.27 Juha Aaltonen viimeisteli Pekka Väreen syötöstä tilanteeksi 4-3 ja Fosu johti ensimmäistä kertaa peliä myös tulostaululla. Tätä riemua kesti nelisen minuuttia kunnes vastustaja sai sujautettua pallon Mikon selän taakse ja lukemat jälleen tasoissa. Jännitys katsomossa ja kentällä oli käsin kosketeltavaa, sillä näissä minuuteissa seuraavan maalin tekijä ratkaisisi pelin voittajan. Ajassa 43.25 se sitten tapahtui, Niko Remes syötti ja Holopainen viimeisteli, tilanne 5-4 ja Fosu oli tiukasti kiinni SM-sarjapaikassa. Samassa ajassa OLS otti aikalisän ja yritti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta Fosun pojat antoivat kaikkensa ja pystyivät blokkaamaan oululaisten vedot. Summerin soidessa pelin päättymisen merkiksi forssalaisten haave oli totta, tällä kaudella pelataan Forssassa C1-junioreiden SM-sarjaa.

Sarjapaikka ei pojille tullut ilmaiseksi. Kesätreenit on vedetty läpi valmentaja Jani Vuorelan opissa sekä lisämaustetta harjoitteluun on tuonut niin kuntonyrkkeily kuin nopeus-koordinaatioharjoittelu Forssan Salaman Jukka Kilpisen valmennuksessa. Mutta, summa summarum, tuplanollat ovat nyt valmiina SM-sarjakauteen.


<< Edellinen
30.08.2015 FoSun B-pojat SM-sarjaan
Seuraava >>
31.08.2015 FoSu harrastetoiminnan info
Tänään: 21.03.2018 18:32 Nimipäivä: Pentti 1238587