Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

WaterHockey 2015 paketissa - 06.07.2015

Waterhockeyn eli Järvisählyn maailmanmestaruudesta pelattiin jälleen, nyt viidennen kerran, tutussa ympäristössä Saaren Kansanpuistossa. Tapahtuma oli nostanut sen verran suosiotaan ja näkyvyyttään, että paikalla nähtiin jopa Iltalehden toimittaja...Miesten sarjan mestaruus meni jälleen kerran Sweetille, joka kaatoi Finaalissa Team Punsin. Ratkaisu nähtiin peliajan jälkeen, kun Sweetilla oli yksi rankkari "jemmassa" pelin aikana tapahtuneen Punsin rikkeen seurauksena. Tilanne oli 0-0 ja Markus Lintula tuli suorittamaan rankkaria. Lintula vippasi pallon maaliin yläputken kautta ja Sweetin viides peräkkäinen mestaruus oli siinä. Team Punsi antoi kunnon vastuksen Sweetille, mutta vieläkään ei saatu uutta voittajaa miesten sarjassa. Finaalissa välillä vähän painittiin ja jopa uitiin, otettiin siis tosissaan miehestä mittaa, mutta silti sopivasti pilke silmäkulmassa.

Naisten sarjassa mestaruuden voitti Heiluvat Helunat, joka kaatoi finaalissa MänainenHOE-joukkueen. Ratkaisu syntyi todella pitkän rankkarikisan jälkeen. Taisi olla jopa Järvisählyhistorian pisin rankkarikisa. Lopulta ratkaisu syntyi ja Heiluvat Helunat juhli mestaruutta. Tämäkin oli hieno finaali kahden taistelevan joukkueen välillä, jossa ei annettu tuumaakaan periksi.

Firmasarjassa Forssan Sähködiesel voitti Uponorin lopulta 3-0, vaikka ekan erän jälkeen oltiin vielä tasatilanteessa. Sähködieselin pojat alkoivat vyöryä vankemmin Uponorin maalille ja runnoivat tarvittavat maalit, joilla mestaruus ratkesi. Uponor antoi kyllä kovan vastuksen ja lopulta tämäkin kuitenkin oli pienestä kiinni... Revanssihenkeä jäi sopivasti ensi vuoteen.

Päivä oli sään puolesta onnistunut, aurinko ei tainnut käydä kertaakaan edes pilvessä. Tänä vuonna turnaus oli "naisvoittoinen" jos näin voisi sanoa, sillä naisjoukkueita oli ilmoittautunut eniten. Yhteensä vähän reilu 40 joukkuetta kilpaili eri sarjoissa mestaruuksista. Paljon uusia joukkueita oli myös tullut mukaan, hienoa. Eräs naisjoukkue ilmoitti jo eilen että tulevat ensi vuonna uudestaan koska oli niin kivaa! Erityismaininta täytyy antaa Team Punsille, joka oli rakentanut oman saunarekan ja hurauttanut sillä paikalle. Ja oli muuten HIENO!! Joukkueiden välillä vallitsi hyvä henki ja taisipa muutama joukkue saunoa Punsin poikien kanssa. Rautialla oli myös oma sauna mukana, joka liikkui kätevästi paikalle traktorin perässä. Rannalla oli myös pari telttasaunaa, eli saunoja oli melkein joka lähtöön.

Päivän päätteeksi pidettiin bileet, jotka suorastaan räjäytti käyntiin paikallinen hiphop-bändi TPL. Pojilla oli hemmetin hieno meininki. Uransa alkutaipaleella oleva bändi villitsi ja lämmitti yleisön kuumaksi. Sitten upean päivän kruunasi Anna Abreu, joka veti hyvän keikan tullen suoraan Ruisrockista ja kruunaten onnistuneen Järvisählyn 2015.

Kuvakoostetta tulossa vielä myöhemmin.

Kiitos erittäin kivasta, kuumasta ja kosteasta päivästä kaikille osallisille, ihan kaikille!

Ensi vuonna taas!


<< Edellinen
02.07.2015 Lasten harrastetoimintakalenteri 2015-2016 julkaistu!
Seuraava >>
14.07.2015 FOSU EDUSTUS TIEDOTTAA
Tänään: 20.03.2018 00:26 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1237659