Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FoSu-O2JKL - 21.03.2015

O2 onnistui hakemaan voiton Forssasta, lopulta niukasti mutta se riitti. Voitot ovat nyt tasan 1-1. Huomenna sunnuntaina ratkeaa sitten se kumpi menee jatkoon.


Tyly avauserä
Vierasjoukkue vei avauserän puhtaasti 4-0. Ihan noin tylyä alkua tuskin kukaan osasi odottaa. Kaksi maaleista syntyi ylivoimalla. FoSulla oli myös paikkansa, Henri Tikkanen vierasjoukkueen maalissa torjui erässä kymmenen kertaa ja pelasi lauantai-iltana muutenkin mainiosti, mutta varsinkin ekassa erässä. Joku ohimennen huikkasi erätauolla, että nythän tää peli vasta alkaa. Ja niinhän siinä kävi. Vaikka toisen erän alkuun vierasjoukkue siirtyi jo 0-5 johtoon, niin kukaan ei lannistunut, varsinkaan kotiyleisö joka alkoi piiskata kannustuksillaan joukkuetta takaa-ajoon entistä kovaäänisemmin. Rumpuryhmä takoi ja sitten alkoi semmonen salibandynäytelmä että ei olla hetkeen nähty.

Kiri alkoi toisessa erässä
Toisen erän alkuun vierasjoukkue siis siirtyi viiden maalin karkumatkalle. FoSu onnistui kaventamaan, ansaitusti, kun ottelua oli pelattu 33 minuuttia. Tommi Mäkisen veto painui maaliin ja antoi uskoa kotijoukkueelle. Tästä pari minuuttia eteenpäin FoSun kiri sai lisää happea kapteeni Markus Lintulan kaventaessa 2-5:een. Näissä lukemissa siirryttiin myös erätauolle. Torjunnat toisessa erässä, Jarno Prihti kaksi torjuntaa ja Henri Tikkanen kuusi.

Kunnon karkelot
Kolmannessa erässä nähtiin sitten suoraan sanottuna kunnon karkelot ja viihdettä parhaimmillaan. FoSu tuli kahden maalin päähän Samu Ahtiaisen komean vedon päätteeksi, jossa pallo kilahti yläputken kautta maaliin. Vierasjoukkue kuitenkin näytti sen miksi se on runkosarjan voittaja. Se ei hätkähtänyt FoSun terävää alkua vaan kuittasi pari maalia neljän minuutin sisään. Joista varsinkin toinen oli harmittava, kun FoSu oli hyvin mukana ja piti palloa, niin harhasyötön jälkeen kaveri kuittasi tylysti. Jos joku luuli että paikalle saapunut rumpuryhmä tästä hiljenee niin mitä vielä. Tästä alkoi viimeistään senpäivänen meteli, että onkohan sitten Forssassa hetkeen tuollaista menoa nähtykään. Valtteri Rämö toi FoSun kolmen maalin päähän, kun pelikellossa oli 49 minuuttia. Sitten ajassa 52.23. FoSu iski puolen minuutin välein, herrat Valtteri Rämö (illan toisellaan) ja Joe Koppanen toivat FoSun enää maalin päähän. Rumpuryhmä hakkasi rumpua, kulkien yleisön edessä ja piiskaten kotiyleisöä kannustamaan kotijoukkuetta.

Sydämentykytyksiä
Vierasjoukkueella oli paikka kuitata kolmannessa erässä pari maalia vielä lisää. Ensin oli jo tyhjä maali edessä mutta veto pysähtyi FoSun pelaajan toimiessa maalivahtina. Lopussa nähtiin kerrassaan urheiluruutukamaa. FoSu pelasi ilman maalivahtia. Vierasjoukkue sai pallon ja lähetti roikkupallon tyhjää maalia kohti. Valtteri Rämö hyppäsi ylimääräisenä pelaajana pois kaukalosta ja Jarno Prihti syöksyi maalille, tiikeriloikalla, pelasti varman maalin. Tämä oli sellainen suoritus että se antoi kotijoukkueelle vielä mahdollisuuden. Prihti teki myös monia muita tärkeitä torjuntoja illan mittaan. Pelin lopussa FoSu siis haki ahnaasti tasoitusta, yleisö kohahteli, osa jopa seisoi. Huikea loppu ei tuottanut enää tasoitusmaalia, sen tämä ilta olisi ansainnut. Sen olisi ansainnut UPEA kotiyleisö ja HUIKEAT pelaajat.

Katseet eteenpäin
Mitään ei ole siis hävitty, ainoastaan tämä yksi peli. FoSu lähtee hakemaan voittoa Jyväskylästä huomenna sunnuntaina heti. Se onnistui viime sunnuntainakin niin miksei se onnistuisi nytkin. Niin. Miksei. Fanibussi lähtee huomenna hallin pihalta kello 10.45. FoSulaiset haluaa nähdä paljon silloin hallin pihalla porukkaa. Haetaan se voitto, vaikka väkisin.


<< Edellinen
20.03.2015 Otteluennakko FoSu - O2JKL
Seuraava >>
22.03.2015 Otteluennakko
Tänään: 19.03.2018 14:25 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237559