Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Otteluennakko FoSu - O2JKL - 20.03.2015

D1varikarsinnat jatkuvat! Otteluparin FoSu vastaan O2, toinen näytös pelataan Forssassa lauantaina 21.3. kello 18.00. FoSu johtaa otteluvoitoin 1-0. Jatkoon tarvitaan kaksi voittoa.

OTTELUENNAKKO

FoSu on siis hyvissä asemissa ryöstettyään voiton viime sunnuntaina Jyväskylästä. O2 on nyt selkä seinää vasten. O2:sen päävalmentajaa Ilkka Peltosta tilanne ei kuitenkaan huoleta. "Tätä on play off-pelaaminen parhaimmillaan. Siellä ollaan koko ajan selkä seinää vasten ja tappioihin ei ole varaa. Onneksi sarjat ei ole kuitenkaan kerrasta poikki. Olimme viime vuonna samassa tilanteessa ja pystyimme harjaamaan vieraista voiton. Emme koe paineita ja Forssaan on mukava tulla pelaamaan, sillä tunnelmaa yleensä riittää hallissa." Kysyttäessä FoSun päävalmentajalta Pasi Lehtoselta ovatko he nyt suosikkeja, vastaus on selkeä. "Ei olla suosikkeja!" Hän heittää ennakkosuosikin viitan Jyväskylän suuntaan. "Kaverilla on kaikki ennakkosuosikin paineet, runkosarjan voittaja kumminkin."

Rento ja odottava fiilis

Kysyttäessä joukkueiden kuulumisia kuluneelta viikolta, molemmat päävalmentajat sanovat joukkueissa olevan odottava fiilis. "Fiilis on ollut sopivan rento ja hieman odottavakin. Oma fiilis on ollut pelkästään odottava." Sanoo Lehtonen. Peltonen puolestaan kuvailee tunnelmia seuraavasti. "Joukkueessa on odottava ja keskittynyt tunnelma... Tiedämme mitä pitää tehdä, nyt pitää siirtyä jokaisen yksilön puheista tekoihin. Hyvin yksinkertaista."

"Resepti on hyvin yksinkertainen"

Molemmat valmentajat odottavat lauantain ottelusta hyvin samankaltaista kuin sunnuntaina Jyväskylässä. "Tarkkaa pelaamista, virheiden välttelyä ja paljon kaksinkamppailuja." Toteaa Lehtonen, johon Peltonen lisää: "Kahden pallollisesti taitavan joukkueen tasainen play off vääntö varmasti tulossa, joka on pienten marginaalien peli." O2 on pakkovoiton edessä. Peltonen tietää miten voitto Forssasta on mahdollista hakea. "Resepti on hyvin yksinkertainen. Päästä vähemmän maaleja ja tee enemmän kuin vastustaja. Mutta se kuinka se tehdään, nähdään lauantaina." Fosun kapteeni Markus Lintula yhtyy molempien päävalmentajien näkemykseen tulevasta ottelusta. "Maalin peli tulee varmaan taas olemaan. Molemmat joukkueet puolustanee tarkkaan ja virheitä pyritään välttämään." Lintula muistuttaa myös tärkeästä asiasta. "Jäähypenkiltä täytyy pysyä pois. Kaveri iski kaksi maalia yhtä monella ylivoimalla Jyväskylän pelissä." Kapteeni heittää myös kiven kovan väitteen. "Se kumman joukkueen ylivoima ja maalivahtipeli on paremmassa kuosissa, tulee luultavasti voittamaan pelin, ja meillähän ne on!"

Pientä viilausta...

O2:sen kokoonpanoon on mahdollisesti tulossa pientä viilausta. Bussimatkalla katsotaan ketkä ovat missäkin pelikunnossa. Lehtonenkaan ei suostu vielä paljastamaan lopullista kokoonpanoa, mutta raottaa pikkasen taktiikkaa, vaikka mitään isompaa muutosta sinnekään puolelle ole tulossa. Lehtonen sanoo että sunnuntain pelistä halutaan hyviä asioita mukaan lauantaille, mutta mitä ne sitten ovat? "Taistelutahto sekä loistava puolustusasenne. Lisäksi se sama maalintekotaito. Nämä asiat mukaan kotihalliin." Pyytää Lehtonen.

Motivaatio huipussaan

FoSun kapteeni vakuuttaa motivaation joukkueessa olevan huipussaan, kuten sen tosipeleissä keväällä täytyy ollakin. "Ei oo paljon jätkiä tarvinnut erikseen motivoida, kaikki tietää mikä on pelin henki. Ollaan hyvällä asenteella painettu tämä viikko treeniä ja lauantaina ollaan sitten iskussa!" Kaikki näyttää siis olevan kunnossa joukkueessa. Kapteeni Lintula esittää toiveen lopuksi. "Vielä kun saataisiin halli täyteen ja äänekkäitä katsojia, niin uskon että hieno ilta tulee olemaan!" Jyväskylässä mukana oli reilu kymmenen FoSun fania, joille oli hienona eleenä varattu katsomosta omat paikkansa. Vielä ei ole varmaa tuleeko Jyväskylästä faneja tänne. Peltoselta löytyy myös pilkettä silmäkulmasta tähän vastatessa. "Onkohan meillä enää niitä..." No eiköhän ja toivottavasti saapuvat hekin matsiin. Ei muuta kuin tervetuloa Vorssaan O2 ja fanit.

O2 hävisi kaudella ainoastaan kaksi runkosarjaottelua vieraissa, mutta FoSu hävisi puolestaan ainoastaan kaksi kotiottelua. Joten tästäkin syystä lauantain matsista voidaan odottaa todellista huippuottelua. Matsi alkaa siis kello 18.00. Nyt kaikki mukaan!


<< Edellinen
17.03.2015 Onnistunut ryöstö ja miten se tehtiin
Seuraava >>
21.03.2015 FoSu-O2JKL
Tänään: 21.03.2018 18:36 Nimipäivä: Pentti 1238588