Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

c-tyttöjen kauden päätösturnaus Maskussa - 10.03.2013

c-tytöt päättivät kautensa voitokkaasti, mutta ehkä myös haikein mielin koska VALTAVASTI kehittynyt joukkue hajoaa todennäköisesti ensi kaudella.

Fosu - SBS Wirmo

 5 - 4

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Wirmo, jota Fosu vei ensimmäisessä erässä vakuuttavasti. Toiseen erään vastustaja nosti karvausta, joka sekoitti Fosun peliä jonkin verran ja hieman tyttöjen asennekin notkahti, toki Fosullakin edelleen oli maalipaikkoja, mutta päätöserään lähdettiin tasatilanteesta 3-3. Päätöserässa vastustaja siirtyi 3-4 johtoon ja näytti vievän pisteet Maskuun. Ottelun loppuminuuteilla tytöt heräsivät taisteluun ja tehokaksikko"Mikun ja Ankan" toimesta ensin tasoittivat pelin ja ottelun viimeisellä minuutilla tekemällä maalilla veivät pisteet Forssaan.

 

KaPa-65 - Fosu

 1 - 6

Kauden päätösottelussa tytöt esittivät todella hienoa peliä. Maalien teon aloitti hieman toipilaana pelannut hyökkäyskaksikko Roosa Tyni/Viivi Vehmas, vaikkakin tyttöjen otteista se ei millään tavalla näkynyt. Roosa spurttaili laidasta tuttuun tapaan ja Viivi säesti keskikentällä. Ketjun kolmas lenkki Oona Turkki pelasi vahvasti vastustajan maalinedustalla tehden myös yhden joukkueen maaleista. Tämän ketjun takana pelasi ja tilanteet selvitti ehdottomasti koko sarjan nopein pakkipari Satu Ylitalo ja Henna Remes. Molemmissa tytöissä on säpän lisäksi selvää spritteriainesta. Maalissa Anette Pitkänen torjui jälleen varmasti KaPan hyökkäykset. Myös toisen ketjun hyökkääjät pääsivät maalien makuun. Hanna Uusimäki väläytti muutamalla hienolla oivalluksella ja "syöttöspecialisti Mikaela Stenholm tavoitti usein joukkueen väkivahvan pistenikkarin Annika Vainion kuin myös toisinpäin. Tämän hyökkäystrion takana pelasivat aina luotettavasti pelaavat Jonnat eli  Heino ja  Savolainen. Näille tytöille ei paniikki omassa puolustuspäässä iske. Ottelun loputtua valotaululla komeili vakuuttava 1-6 voitto Fosulle. 

Tästä ottelusta poissa olleiden Anni Lehtisen sekä Henriika Korvenojan panos on ollut myös tärkeä kauden aikana. Kiitoksen ansaitsevat tietysti myös joukkueen loistavat valmentajat Niina Mönttinen ja Jari Tyni, jotka ovat vieneet tyttöjä eteenpäin yksilöinä, mutta ennen kaikkea joukkueena. Kiitos kuuluu myös huoltojoukoille sekä joukkueenjohtajan/kannustusjoukkojen vetäjän Mia Kuusenmäen.

KIITOS TEILLE FOSUN C-TYTÖT                               << Edellinen
10.03.2013 D-tytöille täydet pisteet kauden viimeisestä turnauksesta!
Seuraava >>
10.03.2013 FoSu-00 Eliittisarjaa Tampereella
Tänään: 20.03.2018 00:25 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1237659