Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Vaasan veri ei vapissut - 13.02.2012

Voittoisan Blue Fox ottelun jälkeen ei näköjään nälkää ollu aivan riittävästi. Tasuri Vaasasta teki kotimatkasta kuitenkin siedettävän.

Woodcutters on aina kotonaan ollut vaikea vastustaja forssalaisille. Kauppiksen tunnelmallisesta parkettipikkuboksista, jossa lyötiin valtavia maalimääriä joskus kai pautiarallaa kolmekymmentäkin, on onneksi siirrytty loistavaan Divaria ja huippusalibandyä kunnioittavaan pelipaikkaan Botniahalliin. Suuren duunin ennnen jokaista peliä tekevä talkooväki sai taas katsomot, laidat, mainokset ja kainen muunkin paikoilleen ja kaiken kuntoon ennen H-hetkeä.

Fanaattista josko ihan raitista väkeä oli kerääntunut katsomot pulloilleen ja sarjavastaava Jyrki Paajasen ojennettua kuukauden pelaajan palkinnon kotijoukkueen Tero Saaristolle, voitiin mennä asiaan. Woodis lähti liikkeelle kovalla rytinällä ja ensimmäisen erän jälkeen ilman valmentaja Sirenin oikeutettua, mutta rajua ripitystä jäi ainoastaan kolmoskenttä, joka teki erän ainokaisen FoSu:n sarakkeeseen merkatun maalin.

Toisessa erässä FoSu ryhdistäytyi ja tasoitti pelin parilla komealla maalilla. Joista jälkimmäisen Juha Laitila lirutti taitavasti veskarin jalkojen välistä. Voitetun erän jälkeen hieman rakenavammalla kritiikillä kohti kolmatta, jossa Voodis alkoin näyttää kaapinpaikkaa parilla uskomattomalla pommilla ja kahdella hieman erikoisemmalla suorituksella saadulla maalilla, joista viimeinen vain vajaa kolme minuuttia ennen erän loppua.

Huikein päätös nähtiin kuitenkin erän viimehetkillä, kun maalivahti otetiin pois ja kentälle marssitettiin divarin kovin pommitusosasto, Laitila, Aaltonen, Mäkeläinen, Romu, Moisander ja Lintula, erikoiskentän yhteistehot tällä kaudella ovat 145+128. Viisitoista sekunttia ja Teemu Aaltonen oli tintannut samalta tontilta kaksi identtistä maalia ja ottelun lopputulokseski 7-7, kun jatkoaikakaa ei tehnyt eroa joukkuesta.

Kun samaan aikaan Blue Fox kärsi jatkoaikatappion Iittalassa, niin toivo päästä pelaamaan karsintapelejä ei ole sammunut, mutta himmennyt toki hieman. Tulevana perjantaina pitää taas taistella Keravalla paikasta auringossa, alustana on uudenkarhea "liigamatto", jonka Blackbirds on kauden alussa Keravalle vaatinut. Toivonkipinä jäi palamaan myös Vaasaan, toivotimmekin joukkueelle onnea viimeisiin otteluihin. On suoranainen ihme, että Woodis on putoamisviivan alapuolella. << Edellinen
12.02.2012 FL: FoSu nylki Siniketut
Seuraava >>
13.02.2012 KH-Akatemia: Hyvää Ystävänpäivää!
Tänään: 19.03.2018 14:20 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237559