Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FL: RATKAISUPELAAJA Liikkuva ja peittävä - 31.01.201224-vuotias Prihti on ollut valmennusportaan luottamuksen arvoinen. Isokokoinen Prihti on pelannut vahvan kauden, hänen torjuntaprosenttinsa 83,65 on koko Divarin viidenneksi paras.
– Tämä kausi on ollut ihan hyvä, on mennyt niin kuin on tarkoituskin mennä. Olen saanut vastuuta aiempaa enemmän, Prihti kertoo.
Yli puolet FoSun tämän kauden peleistä torjunut Prihti on pystynyt tasaisen varmoihin esityksiin. Kun itseluottamus on kohdillaan, tulee hyvää jälkeä.
– Tasaisuus suorittamisessa on parantanut. Ennen minulla oli hyvät ja huonot päivät, nyt pystyn pelaamaan tasaisemmin. Vaikka minulla ei olisi se paras päivä, pystyn silti pelaamaan niin, että FoSu pystyy voittamaan ottelun, Prihti sanoo.

Suupparien otteet salibandyn Divarissa ovat vaihdelleet, mutta kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että valmentajavaihdoksenkin kokenut forssalaisjoukkue on selviytynyt kaudesta tähän asti hyvin. FoSu on tutulla paikallaan neljäntenä, eikä nousukarsintapaikka ole karannut.
– Ei tämä ehkä helpoin kausi ole ollut, mutta minusta joukkuepelaamisemme on parantanut kauden mittaan. Omiin ei mene enää yhtä paljon maaleja kuin aiemmin.
Joukkueessa on Prihdin mukaan hyvä henki. Hän ei halua vielä spekuloida mahdollisella nousukarsinnalla, mutta uskoo joukkueella olevan mahdollisuudet edetä pitkälle.
– Peli kerrallaan tässä mennään. Jokaista peliä lähdemme voittamaan.
Divarin taso on sarjaa tiivistettäessä koventunut vuosi vuodelta. Monta vuotta FoSun edustusrinkiin kuulunut Prihti on nähnyt tason nousun läheltä.
– Divarissa ei ole enää yhtään heittopussia. Ihan viimeistenkin joukkueiden kanssa saa tehdä täyden päivätyön. Vaikka olemme voittaneet sarjan heikoimpia joukkueita suurinumeroisesti, ottelut ovat yleensä ratkenneet vasta viimeisessä erässä, Prihti sanoo.

Prihti on hyvin liikkuva ja peittävä maalivahti. Itseluottamuksen kohentuminen on tehnyt hänestä myös aiempaa varmemman.
– Käsitorjunnat ovat myös vahvuuksiani. Jaloissa on sen sijaan vielä parantamisen varaa. Koen alanurkkavedot vaikeiksi torjua.
Prihdillä riittää intoa pelaaja ja halua kehittyä entistä paremmaksi. Liigakin kiinnostaa, mutta työelämässä jo mukana olevana miehenä hän ei tähyä muihin joukkueisiin.
Eri asia sitten on jos FoSu pystyisi nousemaan liigaan...

FAKTA

Jarno Prihti

24-vuotias maalivahti
Punkalaitumelta lähtöisin, asuu Forssassa
Salibandy- ja jääkiekkotausta
Tällä kaudella torjuntaprosentti 83,65, päästettyjä maaleja 5,51 per ottelu
Ammatiltaan rakennuspeltiseppä
Harrastaa lumilautailua

Kai Sandberg
FORSSAN LEHTI<< Edellinen
30.01.2012 Naiset 15.1. Joutsassa
Seuraava >>
02.02.2012 Siltasen Corner – Kainuulaisia kaatamaan
Tänään: 24.03.2018 23:19 Nimipäivä: Kaapo ja Gabriel 1240077