Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KH-Akatemia: Neljän pisteen tappio - 24.01.2012

Nuorten SM-sarjan peränpitäjät, Kanta-Hämeen Akatemia ja FBT Karhut, taapertavat taulukossa kaukana muiden perässä. Suoran putoajan paikka ei varmaan miellytä kumpaakaan, joten panokset lauantain peliin olivat tavallista kovemmat. Valitettavasti Akatemia joutui antamaan tasoitusta jo ennen ottelun alkua. Siinä missä Karhut marssitti Kuituareenalle ykköskoostumuksensa, Akatemia joutui tuleen osittain vajaalla miehistöllä. Osa Forssan pojista oli pelimatkalla jossakin Suomessa, ja myös ykköspakki Elias Juppala puuttui Akatemian riveistä.

Ykköskenttien taistelussa Karhut veti selvästi pidemmän korren ja vei tärkeät sarjapisteet Poriin numeroin 3-8. FBT Porin liigarinkiin kuuluvat Rami Prokki ja Benjamin Lepola dominoivat suvereenisti kenttää ja keräsivät sangen tuntuvan pistepotin. Karhujen maalin suulla Arvid Vonk masensi Akatemian hyökkääjät venymällä lukuisiin huipputorjuntoihin.


Kanta-Hämeen Akatemia - Karhut   3 - 8 (0-2, 3-4, 0-2)

 

Pistepörssi: Timo Kankaanpää 1+1, Miiro Maunula 1+0, Joona Ojanen 1+0, Oskari Ojanen 0+2, Tuomas Pulkkinen 0+1.

Jäähyt: Kanta-Hämeen Akatemia: 3 x 2 min; Karhut: 4 x 2 min.

 

Kupletin juoni alkoi selvitä jo ensimmäisessä erässä. Karhut hallitsi pallollista peliä ja iski painetta Akatemian päätyyn. Akatemian puolustuksen haavoittuvuus paljastui jo avausosumassa. Näppärä Karhu-hyökkääjä Benjamin Lepola pääsi kiertämään aika monta akateemikkoa ennen kuin vetopaikka aukesi ja maaliverkko helähti ajassa 4.27. Pari minuuttia myöhemmin sama kaveri rokotti taas ja tälläkin kertaa syötön tarjoili Rami Prokki. Tilanteessa 0-2 mentiin myös erätauolle, vaikka erän lopulla molemmille joukkueille tarjoiltiin ylivoimaa. Akatemia pääsi yrittämään kavennusta rankkarillakin, mutta Arvid Vonk teki Janne Ijäksen yrityksen tyhjäksi.

Toisessa erässä tavallista vähälukuisemmalle yleisölle tarjoiltiin seitsemän maalia, joista Akatemia teki kolme ja Karhut neljä. Varsinkin Akatemia voi takaiskumaaleista syyttää itseään ja omia virheitään. Selväksi tuli, ettei esimerkiksi ole kovin fiksua kääntää omassa päädyssä sokkosyöttöä laidasta keskelle. Saattaa hyvinkin olla, että siellä väijyy vastustaja, joka ottaa pallon ja laittaa sen maaliin.

Viimeisen erän puolivälin tietämissä kentän kunkuksi noussut Rami Prokki (tehot 0+5) joutui jäämään penkille (lievän?) nilkkavamman vuoksi. Sitä ennen hän ennätti järjestellä erän ainoat maalit. 45 minuutin pelin jälkeen loppulukemat 3-8 komeilivat jo taululla, mutta viimeinen varttikin piti pelata pois. Karhujen passaillessa Akatemia sai lievää otetta pelistä, mutta ei mitään sellaista, joka olisi vaarantanut Karhujen ansaitun voiton.

Voittajien kolme parasta oli helppo nimetä, mutta kotijoukkueen riveistä ei onnistujia juuri löytynyt. Timo Kankaanpää keräsi kaksi pörssipistettä ja pelasi muutenkin aktiivisesti. Maalivahti Kaapo Kettusta ei sovi kahdeksasta takaiskumaalista moittia, sen verran hatarasti Akatemia lauantai-iltana puolusti. Toisaalta tappiolukemat olisivat voineet olla rumemmatkin ilman Kettusen torjuntoja.

Seuraavan kerran Akatemia on tulessa ensi lauantaina Tampereella Kooveeta vastaan. Ikävä kyllä FoSun edustuksen peli osuu jälleen samoille haminoille.<< Edellinen
24.01.2012 Pohjoinen ulottuvuus 1250km
Seuraava >>
26.01.2012 Siltasen Corner – Vieraita Kanaalikaupungista
Tänään: 19.03.2018 08:57 Nimipäivä: Jooseppi ja Juuso 1237471