Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 04/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Pohjoinen ulottuvuus 1250km - 24.01.2012

OLS - FoSu 9-8 (2-0, 5-4, 2-4)
Blue Fox - FoSu 2-6 (1-2, 0-2, 1-2)


Tasuri ja voitto - kaksi pistettä

Pitkä viikonloppu jota valmistetliin huolella, on nyt takana. Kaikki tähtäimet asetettiin sunnuntain peliin, koska OLS tiedettiin sarjan pahimmaksi vastustajaksi ja voitosta ei uskallettu etukäteen edes ääneen puhua. Aikaisin (4:30) alkanut päivä Oulussa kuitenkin päättyi erittäinikin kivelevään tappioon hurjan nousun jälkeen. Kumpikin joukkue teki ottelussa kahdeksan maalia ja käsittämätön tuomarin virhe ratkaisi siis ottelun OLS:in hyväksi. Pallo oli lirua maaliin ollen 10cm maalista takatolpalla, kun puolustaja löi sen kulmaan. Jopa Oululaiset silmäätekevät salibandyvaikuttajat olivat tyrmistyneitä hämellinnalaisdumarin ratkaisuun.

Sunnuntai aamu valkeni Kalajoen hiekasärkillä, jotka tosin olivat lumikinosten peittämiä. OLS peli oli nollattu saunomalla paha olo pois ja valmistautuminen Blue Fox peliin alkoi aamulenkillä ja mökkien siivoamisella. Sarjan hienoin yleisö otti FoSu:n vastaan taputuksilla kuten aina ja kaksikielinen pelitapahtuma jossa Juha Anderssonin nimi lausutaan niin kun se kuuluu, oli valmis alkamaan. FoSu pelasi parasta viisikkopeliä vuosiin ja teki Blue Foxin pelottavan ykköskentän lähes aseettomaksi tai ainakin passiiviseksi. Kaksi pistettä pelistä, jossa tällä kertaa tuomari (yllätys yllätys sama kun eilen) sai kauden kovimmat buuaukset hereillä olleelta yleisöltä, mutta tällä kertaa ei FoSu:lta.

Alla Forssan Lehden artikkelit viikonlopun peleistä.

FoSu laittoi OLS:n ahtaalle

Forssan Suupparit teki hurjan nousun lauantaina Oulussa. FoSu oli Divarin kärkeä OLS:ää vastaan tappiolla jo numeroin 7-2, mutta nousi vahvalla toisen erän lopun ja kolmannen erän kirillä maalin päähän. Tasoihin tai voittoon saakka FoSun eväät aivan riittäneet.
FoSun valmentajaa Tomi Sireniä ilahdutti hyvä loppu, mutta harmitti maalin tappio kärkijoukkueelle. Lisäksi OLS:n voittomaali syntyi kiistanalaisesti: FoSun ja katsojienkin mielestä mielestä FoSun puolustaja ehti lyödä pallon väljemmille vesille ennen maaliviivaa, mutta erotuomari näki toisin ja vihelsi tilanteesta 9-7-maalin, joka jäi ottelun voitto-osumaksi.
– Se oli tuomarilta kova ratkaisu. Katsomokin oli nyt vierasjoukkueen puolella, Siren sanoi.

Vaikka FoSu kiri eilen hyvin, antoi se liikaa eteen. OLS johti jo 4-0, ennen kuin FoSu sai kuparisen rikki. Pahimmillaan tilanne oli toisessa erässä jo 7-2 oululaisille. Sitten FoSu aloitti takaa-ajon. Se nousi Juha Laitilan ja Petri Heinon osumilla 7-5:een, mutta OLS vastasi 8-5-maalilla. FoSu rutisti 8-7:ään, kuitti tuli kun OLS teki kiistellyn 9-7-voitto-osuman.
Lopun erää ilman maalivahtia pelannut FoSu kavensi Juha Laitilan osumalla 9-8-numeroihin, mutta ei yltänyt tasoihin.
– Saimme OLS:lle lopussa jopa hieman paniikkia. Hyvä loppu meiltä, mutta lähdimme liian kaukaa. Harmittaahan se näin hyvän kirin jälkeen jäädä sarjakärkeä vastaan vieraskentällä maalin päähän, Siren sanaili.
Juha Laitila oli Oulussa FoSun tehokkain lukemilla 3+1. Petri Mäkeläinen kokosi pisteet 1+2 ja Sami Romu 2+0.
FoSu jatkaa vierasturnettaan jo tänään, kun joukkue kohtaa sarjakakkosen Blue Foxin Uudessakaarlepyyssä.

Forssan Suupparit esitti parasta osaamistaan sunnuntaina Uudessakaarlepyyssä. FoSu ei antanut Divarin kakkoselle Blue Foxille mitään saumaa, vaan otti pisteet mukanaan komealla 2-6-voitolla.
– Tämä oli sitä FoSua mitä valmentajanvaihdoksen jälkeen on haettu. Nöyrä, joukkueena pelaava porukka, joka on riittävän tehokas. Tämä oli kymppi plus koko joukkueelta, kehui FoSun päävalmentajana Jani Kannostoa seurannut Tomi Siren.
FoSu pelasi sunnuntaina erinomaisesti alusta loppuun. Pallolista peliä hallinnut ja hyviä paikkoja luonut FoSu johti avauserän jälkeen 1-2 Sami Romun ja Petri Mäkeläisen osumilla.
Toisen erän FoSu vei puhtaasti 0-2. Blue Foxin maaliverkkoja heiluttivat Juhat Andersson ja Laitila. Pää pysyi kylmänä kolmannessakin erässä, jossa FoSun maaleista vastasivat Mäkeläinen ja Romu.
Ikinuori Petri Mäkeläinen oli Suupparien ykköstykki tehoilla 2+2, mutta päävalmentaja Siren antoi kiitosta koko joukkueelle.
– Meillä oli kuusi superpakkia ja yhdeksän superhyökkääjää. Maalissa Jarno Prihtikin oli ihan supermies.
FoSun seuraava ottelu on ensi lauantaina kotikentällä Forssassa, jonne saapuu keskikastin SalBa.<< Edellinen
23.01.2012 C-1 Pojat Rauma 22.1.2011
Seuraava >>
24.01.2012 KH-Akatemia: Neljän pisteen tappio
Tänään: 26.04.2018 03:11 Nimipäivä: Terttu ja Teresa 1255238