Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KH-Akatemia: Korpivaellus jatkuu - 04.12.2011

Vastustajajoukkueet ovat tarjonneet Kanta-Hämeen Akatemialle ankaria opetuksia. Sunnuntai-iltana karttakeppiä heilutteli Espoon Oilers. joka haki Kuituareenalta sarjapisteet numeroin 2-9. Ensimmäisen erän kotijoukkue vielä pysyi vieraiden kanssa samalla oppikirjan sivulla, mutta toisessa erässä Oilers naputteli viisi hallittua osumaa ja peli alkoi olla todistusten jakoa vaille valmis.

Kanta-Hämeen Akatemia - Espoon Oilers   2 - 9 (1-2, 0-5, 1-2)

 

Pistepörssi: Elias Juppala 0+2, Jon-Mirko Jakobsson 1+0, Tuomas Pulkkinen 1+0.

Jäähyt: Kanta-Hämeen Akatemia: 3 x 2 min; Espoon Oilers: 4 x 2 min

 

Viikko takaperin Akatemia joutui matkustamaan Seinäjoelle vain yhdeksän pelaajan voimin, mutta kotikentälle miehistöä riitti kahteen täyteen kentälliseen ja kolmanteen hyökkäysvitjaankin. Pelin alku sujui Oilersin lievällä painostuksella, joka tuotti tulosta ajassa 3.17. Oilers-hyökkääjä Mikael Rissanen läpäisi Akatemian puolustuksen ja nosti pallon Henri Ojasen ohi maaliin. Kuittaus ja Akatemian avausmaali tuli kolme minuuttia myöhemmin, kun Elias Juppala tarjoili ja Jon-Mirko Jakobsson veti tulisesti suoraan syötöstä pelin tasoihin.

Ajassa 9.24 Akatemialle tuomittiin hiukan kevyesti kaksiminuuttinen. Sen alivoiman joukkue vielä selvitti ilman takaiskua, mutta viisi minuuttia myöhemmin tuomittu toinen jäähy kostautui välittömästi. Elias Juppala ehti istua aitiossa vain kymmenen sekuntia, kun pallo oli jo kotijoukkueen maalissa. Erän loppua kohti Akatemia sai aikaan hyvää painetta Oilersin kenttäpuoliskolle, mutta maalit jäivät tekemättä ja erätauolle mentiin vierasjohdossa numeroin 1-2.

Toisessa erässä Oilers meni sitten menojaan ja latoi viisi maalia Akatemian munaa vastaan. Osansa maalien syntyyn oli toki kotijoukkueellakin. Oilersin kolmas osuma, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi, lähti kotijoukkueen epäonnistuneesta purkupallosta. Parissa seuraavassa osumassa petti merkkaus, seuraava maali sai alkunsa vaihtovirheestä ja viidennessä eli 1-7 -osumassa Oilers-pelaaja pääsi läpiajoon. Siinäpä se.

Kolmannessa erässä Oilers alkoi jo valmistautua kotimatkalle ja Akatemiakin sai jälleen lievää otetta pelistä ja yhden lohdutusmaalin. Sen rakensi Steelers-kaksikko Elias Juppala - Tuomas Pulkkinen. Juppala tälläsi vaparin, jonka Oilers-vahti Joonas Kaltiainen torjui eteensä, ja Pulkkinen pääsi siirtämään riparin sisälle. Se ei kuitenkaan riittänyt erävoittoon, sillä Oilers pääsi tekemään yhden osuman tyhjiin ja toisen kuin sinettinä summerin soidessa pelin päättymistä.

Kun peli päättyy tappioon numeroin 2-9, on vaikea hakea onnistujia. Pari nimeä kannattaa kuitenkin mainita. Nopsajalkainen hyökkääjä Janne Ijäs oli Oilers-puolustukselle hankala pidettävä. Ensimmäisessä erässä hän pääsi pariinkin läpiajoon, jotka eivät tuottaneet tulosta, tällä kerralla... Ja vaikka yhdeksän osumaa upposikin, maalivahti Henri Ojanen oli joukkueensa parhaimmistoa. Varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä Hemppu esitti muutamia aivan huikeita lähitorjuntoja. Samaa täytyy sanoa myös Oilersin maalivahdista Joonas Kaltiaisesta. Ties kuinka monta kertaa hän venyi loistopelastuksiin ja masensi kotijoukkueen hyvätkin yritykset.

Seuraavan kerran Akatemia joutuu tuleen jo ensi keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Tapanilan Erän vieraaksi Helsinkiin. Ottelu legendaarisessa Mosahallissa alkaa klo 18.30.

 

- IK -

 

 

 << Edellinen
04.12.2011 FoSu-98 poimi neljä pistettä Tampereella
Seuraava >>
04.12.2011 Kaksi voittoa ysiyseille kotiturnauksesta
Tänään: 21.03.2018 18:42 Nimipäivä: Pentti 1238588