Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Ville Vahtera FoSu:n hyökkäykseen - 21.11.2011

Ville Vahtera siirtyy TPS:n riveistä Forssaan lainalle, peliaikaa ja onnistumisia hakemaan. Nyt puhutaan kuudesta pelistä ja tammikuun alussa, siirtoajan lopulla tilanne kartoitetaan TPS:n toimesta uudelleen.

Nuori, mutta kokenut

Jo viisitoista vuotiaana SBS Porin Liigaryhmään liittynyt Vahtera on pelannut kymmenen vuotta liiga- ja divarikokoonpanoissa. Nuori, mutta kokenut pelaaja on siis tulossa FoSu:n einiin heikkoa hyökkäyspäätä vahvistamaan. Puolentoista vuoden takaisen pahan jalkavamman jäljltä on takana kova kuntoutuminen, mutta jalka on nyt kunnossa ja mies täydessä iskussa.  

Vahtera TPS
Kuva: TPS salibandy

Peliaikaa lisää

 

Ville kertoo hakevansa peliaikkaa ja rutiineja kuntoon. Minuutit TPS:n kolmoskentässä eivät ole tyydyttäneet, kun ennen loukkaantumista Porissa sai pelata aika isossa roolissa. Nyt on tarkoitus hakea rutiineja ja päästä tammikuussa takaisin TPS:n riveihin. FoSu:ssa kiinnosti urheilullisuus ja tuttu valmentaja, jonka valmennus kiinnostaan aina

Kannosto tykkää

 

Lisää Porilaista hulluutta jukkueeseen... no ei, vaan tuttu urheilullinen ja monipuolinen pelaaja joka pelaa aina joukkueelle. Siinä on suurinpiirtein kiteytettynä Villen kuvaus, kommentoi Kannosto. Tämänhetkisen tilanteen valossa Ville voisi olla sopiva linkki tutkapari Aaltonen-Laitila vierelle. Taitavakätisen Markus Lintulan paikalla on kohta kierrätetty kaikki hyökkääjät, mutta nyt siihen on laittaa sopiva palanen. Siirtopaperi oli perjantaina salibandyliitossa, joten vahtera on pelikelpoinen ensilauantain OLS kamppailussa.

FoSu jatkaa kasvattajan roolissa

 

FoSu:n joukkue on aina kasattu paikallisista osaajista ja kasataan edelleen. Omat juniorit ovat homman perusta, mutta nyt ollaan tilanteessa, että tähän tilaisuuteen oli vaan tartuttava. Muutama loukkaantuminen ja poissaolot ovat sotkeneet miehitystä ja varsinkin nyt, kun omassa reservissä ei ole heittää junioria tuleen tilanteen vaatiessa. Muutamia lupaavia poikia on siirtynyt helpompiin sarjoihin pelailemaan ja pari tulevaisuusen lupausta on siirtynyt Tampereelle. Ikävä kyllä muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen karkkipusseja heilutellaan pirkanmaan suunnassa.

Pelipaikka: Hyökkääjä
Syntymäaika: 1984
Pituus: 183 cm
Paino: 80 kg
Aikaisemmat seurat: SBS Pori, Gunners, FBT Pori, FBC Turku, TPS
Kätisyys: left<< Edellinen
17.11.2011 FL: Kanta-Hämeen kunkut
Seuraava >>
21.11.2011 Steelersit veivät FoSun ysiysejä
Tänään: 22.03.2018 19:35 Nimipäivä: Vihtori 1239084