Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FL: Kanta-Hämeen kunkut - 17.11.2011

FoSu-Steelers 7-2 (0-0, 3-1, 4-1)


spfosu

Teemu Aaltonen vei FoSun 2-1-johtoon Steelersia vastaan. Aaltonen teki keskiviikkoiltana kaksi maalia ja syötti yhden.

Kuva: Seppo Pessinen

FoSu niputti hämeenlinnalaisen Steelersin paikallisottelussa

Forssan Suupparit jatkaa erinomaisia esityksiään. Eilen FoSu niputti paikallisväännössä hämeenlinnalaisen Steelersin ja nousi samalla Divarin kärkipaikalle.
– Loistavaa peliä. Satsasimme viisikkopuolustukseen ja se näkyi, tyytyväinen FoSu-valmentaja Jani Kannosto suitsutti voiton jälkeen.
Tiukka puolustusasenne näkyi etenkin avauserässä, jossa kumpikaan joukkue ei pystynyt maalintekoon. Molemmat pelasivat tarkasti ja rauhallisesti, riskejä vältellen.
– Me lähdimme voittamaan peliä, emme ryntäilemään, Kannosto totesi.

Maalihanat aukesivat toisessa erässä. FoSun tarkasta pelistä huolimatta ensimmäisen maalin iski vierasjoukkue Steelers. FoSun kuittia ei tarvinnut odottaa kuin puoli minuuttia, vahvan pelin pelannut Teemu Aaltonen sivalsi maalin kulmalta numerot 1-1:een.
Aaltonen oli asialla myös erän puolivälin 2-1-osumassa, jonka tarjoili ketjukaveri Juha Laitila. 3-1-maalin laukoi kohta perään puolustaja Matti Moisander.
FoSu ei hellittänyt tahtia päätöserässäkään, mikä alkoi kuumentaa hämeenlinnalaisvieraita. Joukkueessa on runsaasti liigaa pelanneita miehiä ja taipuminen forssalaisille tuntui ottavan koville.
Sami Romu laukoi FoSun 4-1-johtoon, mutta Steelers tuli vielä kerran. Erän alussa rangaistuslaukauksen tuhrinut Iiro Nurminen kavensi 4-2:een, minkä jälkeen Steelers painoi tiukasti päälle, mutta FoSu puolusti hyvin ja maalivahti Tomi Aaltonen torjui varmasti.
Aleksi Kanninen katkaisi 5-2-osumallaan vieraiden selkärangan. Juha Laitila osui erän lopulla vielä kahdesti.
Steelers turhautui forssalaisten ylivoimaan, mikä näkyi rikkeinä ja turhana purnaamisena. Steelersin kapteeni Kaj Palmroth näytti huonoa esimerkkiä, sillä hän lonkkataklasi Juha Laitilan ja hankki suoran punaisen kortin. Laitila ei onneksi loukannut itseään häijynnäköisessä tilanteessa.

FoSu puolusti Steelersia tarkemmin ja viimeisteli tehokkaammin. Juha Laitila oli taas FoSun ykkönen 2+2-lukemillaan. Ketjukaveri Teemu Aaltonen ylsi kolmeen tehopisteeseen. Aaltosen pikkuveli Tomi pelasi FoSun maalilla kauden parhaan pelinsä, hänen torjuntaprosenttinsa kohosi eilen salibandyssä huikeaan 93,5:een.
– Tomi pelasi nyt sillä tasolla millä pitääkin. Hän torjui tärkeässä tilanteessa rankkarin ja pelasi muutenkin hyvin, Kannosto totesi.
FoSun vastustajat eivät helpotu, sillä seuraavassa pelissään sunnuntaina joukkue kohtaa Ilveksen Tampereella.<< Edellinen
15.11.2011 Siltasen Corner – keskiviikkona otellaan Kanta-Hämeen herruudesta
Seuraava >>
21.11.2011 Ville Vahtera FoSu:n hyökkäykseen
Tänään: 20.03.2018 12:04 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021