Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Forssan Lehti kirjoittaa - 31.10.2011FoSulta löytyy tehoja

Suupparien laiturit jyräävät Divarin pistepörssin kärjessä

SALIBANDY Forssan Suupparien neljä tehopelaajaa miehittävät Divarin pistepörssin kärkisijat. Ykkösenä on tuttu mies, kokenut FoSu-laituri Juha Laitila, joka on viidessä ottelussa paukuttanut 20 tehopistettä.
Pistepörssin toinen sija on Teemu Aaltosen hallussa. Hänellä on koossa 17 tehopistettä. Kolmantena on 16 pistettä tehtaillut Sami Romu, konkari Petri Mäkeläinen on samoilla pisteillä heti perässä neljäntenä.
– Näyttää hyvältä, oikeat miehet ovat oikeilla paikoilla. Kärjessä ovat laituriparit Laitila-Aaltonen ja Romu-Mäkeläinen, FoSun valmentaja Jani Kannosto toteaa.
Ensimmäinen FoSulta liikenevä sija menee viidentenä olevalle Blue Foxin Johnny Ojalalle, joka on saanut kasaan 15 tehopistettä.

Juha Laitilalle Divarin pistepörssin piikkipaikka ei ole mitään uutta. FoSun tehomies on heilutellut maaliverkkoja aina silloin ahkerasti, kun on pysynyt ehjänä.
– Laitila on maaliahne pelaaja, erittäin vahva yksi yhtä vastaan -tilanteissa. Hän osaa myös syöttää, mutta maalinteko on hänen vahvin osa-alueensa, Kannosto analysoi.
Laitilan ketjukaveri Teemu Aaltonen on erittäin nopea, eikä varmasti väsähdä kesken kaiken. Hän luo syötönkatkoillaan ja kaksinkamppailuvoitoillaan runsaasti tekopaikkoja ketjukavereilleen.
– Aaltosella on todella nopea rytminvaihdos. 2-3 metrin kiihdytyksessä hänelle ei moni pärjää.
Sami Romu on yhtä armoitettu maalintekijä kuin Juha Laitila. Etenkin hänen rannelaukauksensa on vaarallinen, sillä se on nopea, kova ja tarkka. Sitä on maalivahdin hyvin vaikea lukea.
– Romu laukoi taas perjantaina sellaisen maalin maalivahdin olan yli, ettei veskari vieläkään tiedä, mistä se oikein meni, Kannosto naurahtaa.
Romun vierellä hyökkäävä Petri Mäkeläinen on aloittanut kauden vahvasti. 40 vuotta tulee kohta täyteen, mutta vauhtia riittää. Ja se veto on entisellään.
– Mäkeläinen on aina ollut kova maalintekijä. Hänen laukauksensa suoraan syötöstä on todella tarkka, Kannosto sanoo.

Tehonelikko on omassa katissaan, sillä FoSun seuraavaksi tehokkain pelaaja on kuudessa ottelussa kahdeksan pistettä koonnut Petri Heino. Valmentaja Jani Kannosto ei ole huolestunut siitä, että valtaosa joukkueen tehoista on neljän miehen harteilla.
– Meillä on yhdeksän hyökkääjää, ja kun niistä neljä on pistepörssin kärjessä, niin sehän on lähellä 50:tä prosenttia. Ja kun kyseessä on vielä kahden eri ketjun laiturit, niin tämänhän voi nähdä tason laajuutena, Kannosto toteaa.

 

Kai Sandberg

FORSSAN LEHTI<< Edellinen
30.10.2011 FoSu-98 selvitti tiensä ylempään jatkosarjaan
Seuraava >>
06.11.2011 FOSU - E1 Kuituareena
Tänään: 20.03.2018 00:27 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1237665