Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

KH-Akatemia: Joko pistetili aukeaa? - 18.10.2011

Kanta-Hämeen Akatemiassa ei syyslomaa tunneta eikä vietetä, sillä joukkue joutuu viikon aikana kahteen kovaan tenttiin. Keskiviikkona akateemikot matkustavat Poriin Karhu-jahtiin ja sunnuntaina he saavat vieraakseen Kooveen parhaan A-ryhmän.

Steelersin ja FoSun A-junioreista koottu Akatemia on aloittanut SM-sarjakautensa kahdella kotitappiolla. Avauspelissä nimivahva Classic vei pisteet Iittalasta Tampereelle numeroin 3-5. Raporttien mukaan peli oli tasainen ja molemmat joukkueet tekivät neljä maalia, mutta Akatemialta lipesi ikävästi yksi pallo omaan reppuun. Toisessa Kauhujen talon trillerissä pääkaupungin ylpeys, SSV, oli maalin verran parempi lukemin 9-10.

Keskiviikon vastustaja, FBT Karhut, on KH-A:n tavoin vielä nollakerhossa. Syyllisetkin löytyvät samoista ilmansuunnista. SSV nylki Karhut kotonaan 11-8, Classic puolestaan haki pisteet Porista numeroin 8-14.

Keskiviikkona molemmilla joukkueilla on tilaisuus avata pistetilinsä. Otaksuttavasti kumpikaan ei ole tyytyväinen tasapeliin, joten Porin Urheilutalossa on odotettavissa tiukka kamppailu, jossa kysytään taidon ohella myös peräänantamatonta asennetta.

Kuten Forssan Lehden Kramppi jo tiesi kertoa, sunnuntaina forssalaisen salibandyn historiaan kirjoitetaan uusi luku.  Onhan KH-A:n ja Kooveen kohtaaminen samalla ensimmäinen Forssassa pelattava nuorten SM-sarjan ottelu.

Laajaa ja tasokasta kasvatustyötä tekevällä Kooveella riittää A-junioreitakin kahteen joukkueeseen. A1-ryhmä on ennättänyt pelata SM-sarjassa kolme ottelua, joista kaksi on päättynyt niukkaan tappioon ja kolmas yhtä niukkaan voittoon. Avauspelissä Kaukajärvellä TPS vei pisteet lukemin 5-7. Viime viikonloppuna tamperelaisille tarjottiin niin voittamisen riemua kuin tappion tuskaakin. Lauantaina kaatui Indians Espoossa 7-8. Sunnuntaina Tampereella numerot olivat samat, mutta voittaja eri, kun SPV vei jatkoaikamaalilla täydet pinnat Seinäjoelle.

Kooveen riveissä viilettää monia Sisä-Suomen juniorisarjoista tutuksi tulleita pelaajia. Joukkueen ehdoton ykkösnimi on Suomen nuorten MM-joukkueessa mestarillisesti maalia vartioinut Joni Järviö. Kolmessa ensimmäisessä pelissä hyökkääjistä ovat näkyvimmin kunnostautuneet Aki Hietanen sekä vielä B-ikäinen Mikko Immonen. Puolustuslinjoilta huomio kiintyy Juha-Pekka Aaltoseen, joka edellisvuosina vaikutti vielä Hämeenlinnassa Trackersin riveissä.

Eikäpä unohdeta myöskään miestä penkin takana. Toimiihan Kooveen valmentajana monissa rooleissa kouliintunut ja rutinoitunut Iivo Pantzar.

Kotijoukkueen osalta tilanne on toistaiseksi hieman sama kuin Kanadan jääkiekkomaajoukkueella; joukkue tapaa toisensa vasta pelipaikalla. Tappiot ovat aina tappioita, mutta vähäisistä yhteisharjoituksista huolimatta pelit ovat sujuneet yllättävän hyvin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä varsinkin hyökkäystehot ovat olleet vahvasti hämeenlinnalaisten varassa. Toivottavasti kotikenttä antaa uutta puhtia myös joukkueen forssalaispelaajiin, jotka voivat miesten pienen ottelutauon aikana keskittyä täysillä SM-sarjapeleihin.

Täydet neljä pistettä olisi Akatemialle oivallinen tenttitulos ja nostaisi joukkueen sijoituksen sarjataulukossa aivan uuteen asentoon.

Forssalaisella salibandyväellä on sunnuntaina vain yksi osoite: Turuntien Kuituareena! Klo 17 alkavassa ottelussa pääsee muodollista kolmen euron korvausta vastaan katsomaan suomalaisen salibandyn tulevia tähtiä.

 

- IK -

 << Edellinen
17.10.2011 Siltasen Corner – 2 peliä, 2 pistettä
Seuraava >>
19.10.2011 KH-Akatemia: Ei pisteitä Poristakaan
Tänään: 21.03.2018 18:37 Nimipäivä: Pentti 1238588