Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

Oxdog ja Sportia FoSu:n uudet kumppanit - 20.05.2011

Tulevalla kaudella ehkä Kanta-Hämeen parasta salibandyä pelaava ja vuodesta 1993 toiminut FoSu ja salibandyvarustepuolen uusin tulokas Oxdog ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Oxdogista tulee seuran uusi pääyhteistyökumppani varusteiden osalta. FoSu:n edustusjoukkue tulee olemaan ensimmäinen Oxdog-joukkue miesten 1.divisioonassa. Samassa rytäkässä uudeksi yhteistyökumppaniksi valikoitui Sportia, joka alkaa kauppias Ville Pakkasen johdolla palvella seuraa ja joukkueita kokonaisvaltaisesti.

Oxdog on täysin uusi toimija salibandymarkkinoilla, mutta taustat merkin takana ovat maailman ehdotonta huippua. Salibandymailojen tekijät ja heidän taustansa löytyvät Exeliltä ja Canadienilta, joten ei ihme, että Oxdog on herättänyt poikkeuksellista mielenkiintoa salibandypiireissä. FoSu haluaa olla mukana toimivassa välinekehityksessä. Haluamme pelaajillamme olevan parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa ja siksi valitsimme Oxdgoin. Seuran johdolta löytyi luottamus ja rohkeus lähteä uuden brändin mukana kasvamaan uusiin ulottuvuuksiin. Forssassa FoSu on aina ollut ns. perinteisten lajien puristuksessa ja joutunut tekemään rohkeita päätöksiä pysyäkseen elossa ja pinnalla. Milloin puhutaan koripallokaupungista ja milloin jääkiekkokaupungista, mutta salibandy on Forssan eniten harrastettu laji. FoSu on siis koko olemassaolonsa ajan etsinyt tilaa kasvaa, näemme Oxdogissa paljon samaa ja haluamme olla mukana nousukiidossa. Innovatiivisuus ei ole ihan outo asia FoSu:ssakaan, yhtenä esimerkkinä tuleva suurtapahtuma Järvisählyn MM-kisat. Kun Oxdogin uusista mailoista saatiin kevään mittaan tietoa, kuvia ja hypisteltäviä konkreettisia näytteitä, niin lopulta pitkien keskustelujen jälkeen FoSu vakuuttui tuotteiden erinomaisuudesta. Luottamus uuteen merkkiin on FoSu:ssa kova, onhan miehet merkin takana vanhoja tuttuja, toteaa FoSun Jukka Rantanen.

Oxdog näkyy heti FoSu:n toiminnassa, kun edustusjoukkueella on jo muutamia uutuusmalleja testissä. Varsinainen malliston ja tuotteiden lanseeraus tapahtuu elokuussa ja se tehdään seuralle yhteistyössä Sportian kanssa.

Oxdogin Marko Sompa oli myös erittäin hyvillään FoSu:n kanssa syntyneestä sopimuksesta ”FoSu on omalla talousalueellaan erittäin merkittävä toimija. Se on Suomen yksi parhaiten toimivista seuroista joka kehittyy kaiken aikaa ja missä voi helposti huomata poikkeuksellista seurahenkeä. Tunnen seuran toiminnan laadun hyvin ja siksi olen erittäin tyytyväinen alkavasta yhteistyöstä” taustoitti Sompa Oxdogin puolesta syntynyttä sopimusta.<< Edellinen
15.05.2011 Rehti-areenan harrasteryhmien välinen salibandyturnaus
Seuraava >>
02.06.2011 Seura tiedottaa
Tänään: 21.03.2018 18:41 Nimipäivä: Pentti 1238588