Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

B-pojat: Kausi paketissa - nyörit kiinni - 04.04.2011

B-poikien sarjakausi päättyi kolme viikkoa sitten pelattu SM-playoff -karsintaan. Ennen lumien sulamista on paikallaan luodan vielä lyhyt katsaus menneeseen kauteen. Onhan hyvinkin mahdollista, että tämä FoSun menestyksekkäimpiin kuuluva ikäluokka pelasi viimeisen kautensa yhdessä. Lievää vahvempaa haikeutta on aistittavissa muidenkin kuin Nitsan mielessä.


Puhtaasti tilastojen valossa FoSun B-poikien kausi jäi kirkkaasti plussalle. Joukkue pelasi sarjakaudella 26 virallista ottelua. Niistä joukkue saalisti 21 voittoa. Kaksi ottelua päättyi tasapeliin ja kolme tappioon.

Ikävä kyllä tappiot osuivat juuri kriittisimpiin hetkiin. Syyskauden alkulohkotappio SC Top:lle Janakkalassa mahtui tilastotappioiden luokkaan, mutta osui pahaan saumaan, sillä se vei SM-välikarsinnassa kovempaan lohkoon kuin muuten olisi ollut tarjolla. SM-välikarsinnan 8-1 -tappio Erälle ei jättänyt selittelyille sijaa. Se sinetöi FoSun tippumisen aluepeleihin, jotka eivät tarjonneet läheskään sellaista haastetta ja ottelukokemusta, jota SM-sarja olisi merkinnyt. Kovien otteluiden puute paljastui viimeistään playoff-karsinnassa, jossa Happee iski sen viimeisen niitin FoSun kaudelle.

Happeelle on muutenkin nostettava hattua. Itälohkon nelostilalta joukkue on pelannut jo itsensä välieriin. Ensin tippui kyydistä länsilohkon voittanut TPS ja ensimmäisessä välieräpelissä kaatui itälohko ykkönen SSV. Tätä kirjoitettaessa joukkueiden voitot ovat tasan 1-1, kun SSV kävi toisessa pelissä hakemassa selvän 7-1 -voiton Jyväskylästä. Ratkaiseva kolmas ottelu pelataan tiistaina 5.4. Helsingissä.

Toisen loppuottelupaikan on jo varmistanut Classic, joka pudotti Erän suoraan kahdessa ottelussa. Sisä-Suomesta nähdään siis finaaleissa ainakin yksi joukkue, mutta aina parempi jos kaksi! Se nyt on jo ainakin varmaa, että B-junioreiden mestari vaihtuu, sillä viime vuoden voittaja Oilers karahti ensimmäisissä pudotuspeleissä Classiciin.

FoSun poikien osalta katseet kääntyvät jo kohti kesää ja tulevia kausia. Vielä ei tiedetä, mihin suuntaan pitkään yhdessä pelanneiden poikien tie vie. Aika velikultiahan pojat ovat, mutta kyllä heistä vielä määrätietoisella harjoituksella ja valmennuksella kelpo pelimiehiä kehkeytyy! Toivottavasti FoSussa löydetään ratkaisu, jolla kaikille halukkaille tarjotaan mahdollisuus kunnon harjoituksiin  ja kehittäviin peleihin. Vanhan viidakon sanonnan mukaan penkillä istuminen ei kehitä ketään.

Vuodet ovat kuluneet vauhdikkaasti ja pienistä salibandypojista on kasvanut komea joukko nuorukaisia. Kiitos kaikille unohtumattomista peleistä ja pelimatkoista! Yhtäläisen isot kiitokset ja aplodit Nitsalle, joka on väsymättömästi paimentanut laumaansa kohti uusia seikkailuja. Syvä kumarrus myös kaikille valmentajille ja vanhemmille, jotka kantaneet ja kannustaneet joukkuetta kaikki nämä vuodet!

Kirjuri kiittää, kumartaa ja vaikenee. (Lopultakin! Lat. huom.)

 

- IK -<< Edellinen
02.04.2011 FoSu-98 Loppuhuipentumaan
Seuraava >>
05.04.2011 Ysiysit loppuhuipentumaan
Tänään: 20.03.2018 12:03 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1238021