Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

FL: Kokenut Jani Kannosto palaa FoSun päävalmentajaksi - 08.03.2011Forssan Suupparien uusi päävalmentaja on vanha tuttu suurimmalle osalle joukkueesta. FoSun aikanaan 1. divisioonaan nostanut Jani Kannosto palaa joukkueen ruoriin kolmen vuoden tauon jälkeen.
Kannoston sopimus on mallia 2+1 vuotta. Hänen apuvalmentajinaan toimivat Timo Suomi ja FoSun edustusta pitkään kipparoinut Ville Into. 
– Halusimme joukkueelle parasta mahdollista valmennusta. Me tiesimme Janin taidot, hän teki täällä hyvää työtä kaksi kautta. Prosessoimme tätä sopimusta pari kuukautta, kertoo Suupparien manageri Jukka Rantanen.

JR&JK
Kova kaksikko. FoSun manageri Jukka Rantanen (vas.) onnistui houkuttelemaan Jani Kannoston takaisin Porista Forssaan.
Kuva: Seppo Pessinen

Rantasen mukaan FoSussa ollaan tyytyväisiä, että edustuksen peräsimeen saatiin Kannoston tapainen kokenut ja taitavaksi tiedetty valmentaja. 1. divisioona on ensi kaudella taas aiempaa kovempi, sillä kahden kymmenen joukkueen lohkon sijaan divari pelataan yhtenä 14 joukkueen sarjana.
– On hyvä, että saimme tänne valmentajan, jonka tekemiseen pelaajat varmasti luottavat.
FoSulla ei ole vielä pelaajasopimuksia ensi kaudesta. Rantasen mukaan joukkueen runko on kuitenkin jatkamassa.
– En usko, että joukkueeseen tulee isoja muutoksia. Tavoitteena on nyt olla heti alkukaudesta iskukykyisiä, Rantanen sanoo.


Heti täysillä liikkeelle


Kannosto kertoo palaavansa Porista Forssaan hyvin mielin. Hän on edellisen FoSu-pestinsä jälkeen ehtinyt muun muassa valmentaa SB Savoa salibandydivarissa, pitää välivuotta ja valmentaa Porin Ässien junnuja.
– Kuten Rantasen Jukka sanoi, olen täällä uusvanha valmentaja. Lähtökohdat ovat nyt kuitenkin erilaiset. Viimeksi kun tulin tänne en tuntenut pelaajia, ja sarjataso oli 2. divisioona, muistuttaa Kannosto, jolle suurin osa viime kauden runkopelaajista on tuttuja.
Kannosto aikoo ennen treenikauden alkua keskustella henkilökohtaisesti kaikkien joukkueen pelaajien kanssa. Keskusteluissa käydään läpi, mitkä ovat tarpeet ja mitä tarvitaan niiden saavuttamiseksi. Lähtötasot ovat eri pelaajilla erilaiset.
– Yksilöt muovaavat joukkueen, Kannosto painottaa. 

Kannosto sanoo odottavansa joukkueelta nälkää ja himoa pelaamiseen. Hommia on tarkoitus tehdä siihen malliin, että joukkue on iskussa heti syksyllä eikä vasta joulun jälkeen.
– Silloin kun pamahtaa, on päästävä telineistä liikkeelle, Kannosto vertaa ja muistuttaa, että FoSu olisi jo monta kertaa selvinnyt liigakarsintaan, mikäli olisi pelannut kauden alusta asti yhtä hyvin kuin kevään korvalla.
Mikäli FoSun runko säilyy, uskoo Kannosto joukkueensa mahdollisuuksiin entistä kovemmassa ja tiiviimmässä divarissa.
– Joukkueessa on kokemusta ja johtajuutta sekä nuorta innokkuutta. Kun siitä muokkaamme toimivan kokonaisuuden, ei meidän tarvitse pelata ynnämuita-sijoituksista.

 

                                                                                                                                            Kai Sandberg
                                                                                                                                            FORSSAN LEHTI


<< Edellinen
07.03.2011 Siltasen Corner – Fosu päätti kautensa jälleen neljänteen sijaan
Seuraava >>
11.03.2011 B-pojat: Playoff -karsinnan ennakointia
Tänään: 21.03.2018 18:29 Nimipäivä: Pentti 1238586