Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

B-pojat: Jännitystä Kauhujen talossa - 03.03.2011

FT Trackersin kotihalli Iittalassa tunnetaan lempinimellä Kauhujen talo. Tulevana sunnuntaina talo tarjoaa yllin kyllin jännitystä, kun Sisä-Suomen ja Länsirannikon B-pojat tavoittelevat kahta jaossa olevaa paikkaa SM-playoff -karsintaan.

Sisä-Suomen joukkueista tiensä Iittalaan ovat raivanneet Classic K, FoSu, Happee B2, SB Luja, SC Top ja isäntäjoukkue Trackers B1. Länsirannikon edustus on Sheriffsin ja Länsirannikon aluejatkosarjan voittajan varassa. Jälkimmäinen selviää vasta lauantaina pelattavassa turnauksessa, mutta vahvimmin karsintapaikassa on kiinni SBS Masku.


Alueellisen karsinnan henki on selvä ja ankara: vain voitto vie jatkoon ja tappio tietää kesälomaa. FoSu saa ensimmäisessä pelissään vastaansa Sisä-Suomen aluejatkosarjan voittaneen Happeen B2-joukkueen. Happeen ykkösjoukkue pelaa SM-sarjan itälohkossa ja kamppailee tiukasti lohko neljännestä sijasta Top Teamin ja Indiansin kanssa. Happeen kakkosjoukkueesta ei juuri havaintoja ole kertynyt, mutta huikean nousun joukkue on kevätkaudella tehnyt. Syksyn alkupeleissä se hävisi kaikki pelinsä ja jäi lohkonsa jumboksi. Aluejatkosarjassa Happee B2 kuitenkin keräsi kahdeksalla voitolla ja kahdella tasapelillä 18 pistettä, jotka riittivät niukkaan sarjavoittoon ja karsintapaikkaan ennen FCV:ta ja TiPa:a. Joukkueen pelaajaluettelossa on 16 nimeä, enimmäkseen v. 1994 syntyneitä pelimiehiä. Aluejatkosarjassa joukkueen tehokkaimpina maalintekijöinä häärivät Sami Hamdi, Ville Pekkala ja Jere Oksanen.

Jos FoSu passittaa Happeen kesälomalle, se saa ratkaisuottelussa vastaansa voittajan otteluparista Sheriffs - SB Luja. Pälkäneläinen Luja sijoittui syksyn alkulohkossa toiseksi ja samalle sijalle se päätyi myös Sisä-Suomen ylemmässä jatkosarjassa. Hieno saavutus joukkueelta, jossa on maalivahdin lisäksi vain neljä puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjää! Vaikka omakohtaisia havaintoja Lujan peleistä ei ole kertynytkään, rohkenen veikata, että Sheriffs on näistä joukkueista rutinoituneempi ja kääntää ottelun edukseen.

FoSu ja Sheriffs ovat kohdanneet Länsirannikon ylemmässä loppusarjassa kaksi kertaa ja molemmat ottelut ovat päättyneet FoSun selvään voittoon. Viimeistään nyt nuo pelit on syytä unohtaa. Sheriffs on joutunut kauden mittaan lainailemaan pelaajiaan miesten edustusjoukkueelle, mutta Iittalassa sillä lienee täysi rosteri käytössään. Viime sunnuntain voitto SC Top:sta osoitti, että kaarinalaisilla on riveissään taitopelaajia, jotka osaavat laittaa palloa liikkeelle ja paikoista sisälle. FoSun puolustus joutuu pelissä tosi testiin, sillä Kalle Ylänen, Valtteri Rintala ja muut Sheriffs-hyökkääjät liikkuvat ripeästi ja osaavat murtautua hyviin laukaisupaikkoihin. Jos FoSu kuitenkin pitää pallon hallussaan ja pelaa omalla tasollaan, sen ei tarvitse tinkiä syksyllä sovitusta tavoitteestaan: Pleijareita kohti mennään!

Karsintaturnauksen toisella sivustalla Sisä-Suomen ylemmän loppusarjan voittanut Classic K kohtaa Länsirannikon aluejatkosarjan voittajan ja ottanee voiton vaivattomasti. Toisessa parissa kohtaavat SC Top ja Trackers B1, joista asennejoukkue SC Top lienee vahvempi. Toisessa ratkaisupelissä olisivat siis vastakkain Classic K ja SC Top. Riihimäkeläiset tuntuivat viime sunnuntaina olevan sitä mieltä, että Classicin Karelia olisi heille hyvinkin sopiva vastustaja. Kun Classicin peleistä ja otteista ei ole tuoretta kokemusta, täytynee jättää voittajaveikkaus sikseen. Ainoa varma asia on, että tämäkin peli alkaa lukemista 0-0.

Ensi sunnuntaina klo 18 tiedämme, mitkä kuusi joukkuetta poistuvat Kauhujen talosta tappion lamaannuttamina ja mitkä kaksi jatkavat seuraavaan vaiheeseen, 12.-13.3. pelattavaan valtakunnalliseen playoff -karsintaan.

- IK -<< Edellinen
02.03.2011 B-pojat: Puhdas tili loppuun asti : raportti
Seuraava >>
06.03.2011 B-pojat: Enää kolme askelta playoffeihin
Tänään: 20.03.2018 00:25 Nimipäivä: Aki, Joakim ja Kim 1237659