Uutiset | Tapahtumakalenteri Extranet | Palautelomake
Etusivu
Seura
Yhteystiedot
Harrasteryhmät
Joukkueet
Joukkueet
Areena + vuorokalenterit
Tapahtumakalenteri
Materiaalipankki
FOSU LIVE!
Jäsenhakemus
Rekrytointi

<< 03/2018 >>
Ma Ti Ke To Pe La Su
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Uutiset RSS -syötteenä

<< Takaisin
<< Näytä kaikki

B-pojat: Ratkaisut lähenevät - 25.02.2011

B-poikien Länsirannikon ylempi loppusarja päättyy Forssassa sunnuntaina pelattavaan turnaukseen. Jännitysmomentit ovat kuitenkin aika vähissä, sillä sarjan marssijärjestys on ollut kohtalaisen selvä ensimmäisestä turnauksesta lähtien. Kolmen kärki eli FoSu, SC Top ja Sheriffs erkani muista hyvissä ajoin ja on jo varmistanut paikkansa Iittalassa 6.3. pelattavaan Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhteiseen jatkokarsintaan.

Sarjataulukon kannalta ratkaiseva ottelu pelataan heti ensimmäisenä alta pois, kun FoSu kohtaa SC Top:n klo 11 alkavassa ottelussa. FoSulla on sarjassa kahden pisteen johto riihimäkeläisiin, joten forssalaisille riittää tasapelikin sarjavoittoon ja sitä kautta ehkä helpompaan avausvastustajaan Iittalan karsinnassa. Top on kuitenkin kauden aiemmissa peleissä osoittanut vaarallisuutensa ja lähtee varmaan nytkin hakemaan tuntuvaa voittoa ja sitä kautta sarjan piikkipaikkaa.

Syyskauden alkulohkopelissä Janakkalassa SC Top yllätti fosulaiset 5-2 ja hankaloitti merkittävästi SM-sarjapaikan tavoittelua. Ne velat tuli kuitatuksi loppusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa, jonka FoSu vei 4-2. Nyt olisi korkojen maksun aika ja paikka. Aivan helposti se ei käy, sillä Top on fyysisesti vahva joukkue, jolla on erinomainen maalivahti ja yleensä myös äänekkäät kannustajat. Sen vuoksi myös forssalaisten katsojien kannattaa olla hereillä ja äänijänteet kirkkaina jo klo 11.

Päätöspelissään FoSu kohtaa sarjassa kolmantena olevan West Coast Sheriffsit. Kaarinalaisilla on kymmenestä ottelusta tilillään seitsemän voittoa ja kolme tappiota. Tinatähtien peli on ailahdellut, enimmäkseen varmaan sen vuoksi, että joukkue on joutunut lainaamaan avainpelaajiaan miesten edustusjoukkueelle. Yksi heistä on aiempina vuosina FoSun riveissä viilettänyt Kalle Ylänen, jonka maalivainu tuntuu yhä olevan tallella. Ottelu alkaa klo 17.

Kolmas veikkauskupongille mahtuva ottelu on klo 14 alkava Sheriffsien ja SC Top:n kohtaaminen, jossa haetaan jo hieman asetelmia ja tuntumaa myös Iittalan karsintaan. Muissa päivän otteluissa on jaossa lähinnä mainetta ja kunniaa, sillä Hirvensalon Heiton, SBC 94:n, USB:n ja SBS Rupun osalta Forssan turnaus merkitsee virallisen sarjakauden päättymistä ja varhennettujen kesälomien alkamista.

Iittalan karsinnan asetelmiin palataan viikonlopun jälkeen, sillä muissa sarjoissa riittää vielä pyhänseutuna paljonkin setvittävää. Se kuitenkin jo tiedetään, että Sisä-Suomen ylemmän loppusarjan voittajana Kalvolaan matkustaa Classic Karelia.

- IK -<< Edellinen
25.02.2011 Siltasen Corner – Fosu kauden viimeisten ottelujen kimppuun
Seuraava >>
26.02.2011 FL: FoSu varmisti sarjapaikkansa
Tänään: 22.03.2018 19:44 Nimipäivä: Vihtori 1239085